Eurovision 2022: Η Αμάντα Γεωργιάδη αποκάλυψε τις συμβουλές που της έδωσαν ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου

Eurovision 2022: Η Αμάντα Γεωργιάδη αποκάλυψε τις συμβουλές που της έδωσαν ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου

Η τραγουδίστρια έδωσε, μεταξύ άλλων, λεπτομέρειες για την εμφάνισή της τη βραδιά του ημιτελικού - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της

amanda_tenfjord_thema_xr
Η Αμάντα Γεωργιάδη είναι η τραγουδίστρια, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision με το Die Together».

Μιλώντας στην κάμερα του «Breakfast@Star», η Αμάντα Γεωργιάδη δήλωσε ενθουσιασμένη, ενώ αποκάλυψε τι της είπαν καλλιτέχνες, που εκπροσώπησαν τη χώρα σε προηγούμενους διαγωνισμούς, όπως η Έλενα Παπαρίζου, ο Σάκης Ρουβάς και η Καλομοίρα.

«Χαίρομαι πάρα πολύ! Είμαι ενθουσιασμένη, και ελπίζω να σας κάνω υπερήφανους. Οι πρόβες πηγαίνουν πολύ καλά, κάνουμε καθημερινά πρόβες με τον Φωκά Ευαγγελινό και νομίζω θα γράψει πολύ ωραία στη σκηνή. Το τραγούδι το έχω γράψει εγώ και το αγαπώ πολύ», είπε αρχικά η τραγουδίστρια και συμπλήρωσε: «Έγραψα το τραγούδι πριν τη Eurovision, και το έγραψα για το άλμπουμ μου που θα βγει μετά το καλοκαίρι. Έστειλα τρία τραγούδια και τους άρεσε το “Die together”. Δεν αγχώνομαι πολύ! Στη βραδιά του ημιτελικού θα φορέσω Celia Krithrioti. Θα είναι κάτι ωραίο. Έχω ακόμα έναν χρόνο στην Ιατρική και μετά θα δω αν θα μείνω στην Ελλάδα. Αγαπώ τα Γιάννενα και θα μου άρεσε πάρα πολύ».

Για τις συμβουλές που της έδωσαν η Έλενα Παπαρίζου, ο Σάκης Ρουβάς και η Καλομοίρα, η Αμάντα Γεωργιάδη είπε ότι αυτό, το οποίο της είπαν ήταν να είναι ο εαυτός της και να μην κάνει κάτι που δεν θέλει.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cj4nertemqb5)


Υπενθυμίζεται, ότι η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision και συγκεκριμένα θα εμφανιστεί στη 15η θέση, ενώ η Κύπρος θα διαγωνιστεί στον δεύτερο ημιτελικό στην 9η θέση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό θα είναι εμπνευσμένη από την ιστορία της χώρας. Η σκηνική παρουσία θα περιέχει επιρροές από την Ακρόπολη και ειδικότερα, από το Ερέχθειο. Η Αμάντα Γεωργιάδη θα εμφανιστεί στη σκηνή μαζί με πέντε ακόμα γυναίκες, οι οποίες θα υποδύονται κατά κάποιον τρόπο, τις Καρυάτιδες.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ciyp1ike444h)
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Πώς θα γίνουν οι προσλήψεις για τις μόνιμες θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ

106 έργα ύψους 389 εκατ. ευρώ εντάσσονται στο πρόγραμμα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, λέει ο Οικονόμου

Επαναστατική μέθοδος αντιγήρανσης «γύρισε» το δέρμα 53χρονης γυναίκας 30 χρόνια πίσω!





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης