Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς με την υπόθεση της Πάτρας: «Αφήστε τις ψυχές να ησυχάσουν»

Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς με την υπόθεση της Πάτρας: «Αφήστε τις ψυχές να ησυχάσουν»

Ο γνωστός παρουσιαστής τα «βάζει» με τις πρωινές εκπομπές, ζητάει να μην μετράνε τα νούμερα τηλεθέασης, ενώ απευθύνθηκε και στο ΕΣΡ για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται η υπόθεση με τα τρία παιδιά

moutsinas
Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μια διαφορετική εισαγωγή στη σημερινή εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», από αυτή που μας έχει συνηθίσει, αναφερόμενος στην υπόθεση της Πάτρας.

Ο γνωστός παρουσιαστής, φανερά εκνευρισμένος, θέλησε να τοποθετηθεί για όσα συμβαίνουν στα κανάλια με την παρουσίαση της ιστορίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Η ειδησεογραφία αν δεν κάνω λάθος - μπορεί και να κάνω - είναι να μου πεις την είδηση. Αν μου πεις την είδηση και ταυτόχρονα συμβαίνουν 75 εκατομμύρια γραφικά να περνάνε λιοντάρια από πίσω, τι να κάνει και η καημένη η ψυχαγωγία. Έχει χαθεί η μπάλα. Γενικά να ρωτήσω, το ΕΣΡ πού είναι; Ας ξυπνήσει κάποια στιγμή, κάποιες άλλες ώρες. Δεν γίνεται θέλω να μιλήσω, θα σκάσω. Συμβαίνει όλο αυτό το πράγμα με την Πάτρα και ξαφνικά έχει γίνει σήριαλ. Γιατί να μαθαίνουμε πράγματα, που δεν βοηθάνε πουθενά, ούτε στη ζωή μας βασικά, ούτε και σε αυτή την έρευνα. Έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, όλες οι εκπομπές από το πρωί ασχολούνται με το τι νύχι έχει η Ρούλα και πόσο έκανε ο τάφος, δηλαδή αδιανόητο. Παίζουν αποσπάσματα από τα παιδάκια από τα γενέθλιά τους. Δεν είναι προσωπικό σε κανέναν και είναι προς όλους. Αφήστε και τις ψυχές να ησυχάσουν, με δύο λόγια» και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Δηλαδή πάτε και ανάψτε ένα κεράκι για τα παιδιά που φύγανε και σταματήστε να ασχολείστε τι γινόταν πριν φύγουνε, με όποιον τρόπο φύγανε. Άμα δεν έχουμε πια εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και πρέπει όλες οι εκπομπές να συνταχθούν για να μπορέσουν να δώσουν στοιχεία, εκεί έχουμε χοντρό πρόβλημα και να το λύσουμε αλλιώς. Δεν μπορεί να συμβαίνει ρε παιδιά αυτό, θεωρώ ότι είναι παραπανίσιο, ότι ξαφνικά έχει μετατραπεί σε ένα σήριαλ καθημερινό. Και δεν καταλαβαίνει και ο κόσμος ότι μας επηρεάζει αυτό, μην μπαίνετε μέσα σε αυτό, σας επηρεάζει και δεν βοηθάει και πουθενά. Έσκασα κάπου. Συγγνώμη που το λέω αλλά δεν γίνεται να δίνεις πρόστιμο στο Bachelor και να μη δίνεις πρόστιμο γενικότερα. Σταματήστε να λέτε το manual. Τι έπρεπε να κάνει για να μην την πιάσουν και τι έπρεπε να κάνει ο επόμενος. Βλέπουν και μικρά παιδιά, θα φοβηθούν ότι θα τους σκοτώσου οι γονείς τους. Σταματήστε, πάρτε τα παιδιά και από την τηλεόραση, γενικά. Δεν καταλαβαίνεις τι μπορείς να δημιουργήσεις» και συμπλήρωσε:

«Έχουμε τρελαθεί. Και να μην μετράνε τα νούμερα σε αυτές τις εκπομπές, γιατί αυτό που αναγκάζετε την κάθε εκπομπή είναι να το κάνει και λίγο παραπάνω και παθαίνουμε τρέλα ξαφνικά. Δεν είναι να δούμε ποια εκπομπή βγήκε πρώτη επειδή έκανε το πρώτο αυτό της Ρούλας και του παιδιού κτλ, δεν χρειάζεται. Δεν αφορά κανέναν, αφήστε τις ψυχές ήσυχες».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ο Νίκος Μουτσινάς για την Πάτρα


Ειδήσεις σήμερα:

Διαλύεται ο κυβερνητικός συνασπισμός στο Ισραήλ επειδή πήγαν να βάλουν δημητριακά με προζύμι στα νοσοκομεία!

«Οι Ρώσοι ήρθαν στην Ουκρανία σαν στρατός αποικιστών, θέλουν να προκαλέσουν επισιτιστική κρίση» είπε ο Ζελένσκι

Πόλεμος στην Ουκρανία: Διεθνής κατακραυγή κατά Ρωσίας, έρευνα του ΟΗΕ για τη σφαγή στην Μπούτσα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης