Τρία Μίλια: Μυστικά και πάθη, με φόντο το Αιγαίο!

Τρία Μίλια: Μυστικά και πάθη, με φόντο το Αιγαίο!

Η νέα κοινωνική σειρά του Star απογείωσε το ενδιαφέρον του κοινού από το πρώτο κιόλας επεισόδιο με την πολυδιάστατη πλοκή της και τα μαγευτικά πλάνα της!

tria_milia_header
Sponsored Content
Εξαιρετικά ενδιαφέρον σενάριο, συναρπαστική εξέλιξη που κρατάει σε εγρήγορση τον θεατή, κινηματογραφικά πλάνα και ερμηνείες που καθηλώνουν είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της νέας κοινωνικής σειράς του Star «Τρία μίλια!»
Πρόκειται για μια ιδιαίτερη πρόταση που θα μας συντροφεύει τα καθημερινά απογεύματα! Ιδιαίτερα καταξιωμένοι ηθοποιοί, όπως ο Χάρης Σώζος, η Ευγενία Παναγοπούλου, ο Νικόλας Μακρής, ο Γιάννης Ποιμενίδης, ο Τόνυ Δημητρίου, ο Δημήτρης Λιακόπουλος, η Ευαγγελία Μουμούρη, ο Χάρης Γρηγορόπουλος, η Στέλλα Καζάζη, η Γιολάντα Μπαλαούρα και η Κωνσταντίνα Τζώρτζη, αλλά και πολλοί νέοι και ταλαντούχοι, όπως ο Γιάννης Ρούσσος, η Ανθή Σαββάκη, ο Χάρης Χιώτης, η Μαρία Δαμασιώτη, η Στέλλα Κοσμοπούλου, η Στεφανία Χαμπηλομάτη και ο Μιχαήλ-Άγγελος Κρητικός που κάνει εδώ το τηλεοπτικό του ντεμπούτο!
Ο σχεδιασμός του εντυπωσιακού πλατό, σε συνδυασμό με την προσεγμένη επιλογή των φυσικών χώρων, όπως και η πρωτότυπη μουσική σύνθεση, που ξεφεύγει από τα τετριμμένα και η εμπνευσμένη μουσική επιμέλεια δημιουργούν μια υποβλητική ατμόσφαιρα!
ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ | trailer 3ου επεισοδίου - Τετάρτη 6.4.2022
Δυνατή υπόθεση και αγωνία για τις εξελίξεις
Κλείσιμο
Το πρώτο επεισόδιο μάς έβαλε κατευθείαν στο θέμα, με το σενάριο του Άγγελου Χασάπογλου και της Απολλωνίας Τσαντά να εισάγει τον τηλεθεατή στην καρδιά των εξελίξεων.
Η νέα και δυναμική γιατρός Φωτεινή Θεοδώρου (Ευγενία Παναγοπούλου) πηγαίνει στη Δρακόνησο, ένα ήσυχο νησί του Αιγαίου, αναζητώντας μια προσωρινή απόδραση από τα προσωπικά της αδιέξοδα. Πολύ σύντομα, όμως, θα συνειδητοποιήσει πως αυτή θα γίνει η μόνιμη κατοικία της και θα της αλλάξει τη ζωή.

Το όμορφο νησί είναι ο τόπος καταγωγής του εφοπλιστή Γεράσιμου Ανδρεάδη (Χάρης Σώζος), ο οποίος έχει επιστρέψει μόνιμα. εκεί. Στόχος του ήταν να κατασκευάσει μια μεγάλη και σύγχρονη πολυκλινική. Η γυναίκα του, η Κάτια (Στέλλα Καζάζη) τον ακολούθησε απρόθυμα, ενώ ο μεγάλος τους γιος, ο Μιχάλης (Νικόλας Μακρής), μετά τις σπουδές του, έχει γίνει ο επίσημος γιατρός του νησιού. Ο μικρότερος τους γιος, ο Στέφανος (Γιάννης Ποιμενίδης) διατηρεί στο νησί μια ξενοδοχειακή επιχείρηση.

Ο Μιχάλης, κάτω από τη σοβαρή εμφάνιση του γιατρού, κρύβει ένα πάθος που προσπαθεί να ξεπεράσει. Ο Γεράσιμος επιδιώκει να τον βοηθήσει, ενώ ο Τίμος, ο δήμαρχος του νησιού (Τόνυ Δημητρίου), μαθαίνει για την εξάρτησή του Μιχάλη και αποφασίζει να την εκμεταλλευτεί, δανείζοντάς του χρήματα και κάνοντάς τον συνεργό στα σκοτεινά σχέδιά του.

Ο Γεράσιμος διαισθάνεται ότι αν ο Μιχάλης πάρει τη θέση του διευθυντή, μπορεί να βρεθεί σε κίνδυνο. Προκειμένου να τον προφυλάξει, αναζητά μια λύση, την οποία βρίσκει, με την άφιξη της Φωτεινής. Στα εγκαίνια της κλινικής, ενώ όλοι περιμένουν να ακούσουν το όνομα του Μιχάλη για τη θέση του διευθυντή, ο Γεράσιμος ανακοινώνει το όνομα της Φωτεινής! Η έκπληξη είναι μεγάλη, αλλά πριν προλάβει να καταλαγιάσει, μια δυνατή έκρηξη θα ταρακουνήσει το νησί και η μισή κλινική θα παραδοθεί στις φλόγες. Έτσι, όλα αλλάζουν αναπάντεχα και ένα σύννεφο καχυποψίας απλώνεται πάνω από το νησί.

Ποιος έβαλε τη φωτιά; Γιατί το έκανε και τι κρύβεται πίσω από αυτήν την πράξη;
3MILES-1200Χ675-KATHE-MERA
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης