Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Νιώθω έτοιμος να γίνω πατέρας»

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Νιώθω έτοιμος να γίνω πατέρας»

«Προσπαθώ να μη σκέφτομαι πως θα είμαι σαν μπαμπάς για να μην αγχωθώ αλλά πιστεύω ότι με τη βοήθεια της συζύγου μου θα τον βρούμε τον δρόμο» είπε ο ηθοποιός

Pyrpasopoulos
Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος. Ο ηθοποιός που πριν λίγο καιρό αποκάλυψε ότι θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά, μίλησε για τα συναισθήματά του. Δηλώνει πως νιώθει έτοιμος γι΄ αυτό το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στη ζωή του αποκαλύπτοντας μάλιστα πως το παιδί του πρόκειται να έρθει στον κόσμο σε λιγότερο από έναν μήνα.

«Νιώθω έτοιμος να γίνω πατέρας. Νιώθω ώριμος λίγο. Κάπως έχω αποφασίσει τα πράγματα. Ξέρω τι θέλω, νιώθω μια σιγουριά. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα γιατί μάλλον πρέπει να έρθει η ώρα σου είτε το θέλεις νωρίτερα είτε όχι. Πιο νέος είχε περάσει από το μυαλό μου να γίνω πατέρας αλλά δεν ήμουν έτοιμος προφανώς.

Προσπαθώ να μη σκέφτομαι πως θα είμαι σαν μπαμπάς για να μην αγχωθώ αλλά πιστεύω ότι με τη βοήθεια της συζύγου μου θα τον βρούμε τον δρόμο. Η γυναίκα μου είναι ο άνθρωπός μου, ο σύντροφός μου….», είπε αρχικά ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Σε άλλο σημείο ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο προστατεύεται μια νέα μητέρα στον ιδιωτικό τομέα λέγοντας πως υπάρχουν αρκετά κενά στο συγκεκριμένο θέμα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cinvueup6ho1)

Κλείσιμο
Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης ο Γιώργος Πυρπασόπουλος αποκάλυψε πως η γέννηση του παιδιού του αναμένεται σε λιγότερο από μήνα.

Ειδήσεις σήμερα:

Η σφοδρή κόντρα του Αλέξη Κούγια με την μάρτυρα κατηγορίας του Δημήτρη Λιγνάδη, Τζέφ Μοντάνα

Κώστας Νεστορίδης: Μεγαλείο ψυχής από τον θρύλο της ΑΕΚ που αψηφά ηλικία και κορωνοϊό

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νέα επικίνδυνη τροπή με «χορό» πυραύλων – Ο Ζελένσκι προειδοποιεί τη Ρωσία με απώλειες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης