O Γιώργος Πυρπασόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για το γεγονός ότι σύντομα θα γίνει μπαμπάς. Ο ηθοποιός ήταν εξαιρετικά φειδωλός αλλά έλαμπε από χαρά.
Αρχικά ο Γιώργος Πυρπασόπουλος ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για τις ευχές τους και αποκάλυψε πως η σύντροφός του βρίσκεται σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη αποφεύγοντας όμως να αποκαλύψει το φύλο του μωρού τους.
«Εδώ ήρθα για να πάρω μια γεύση για τα καινούργια κανό, θα προνοήσω να χωράει τρεις. Κοντεύουμε να γεννήσουμε. Το φύλο του μωρού θα σας το πω άλλη φορά. Όταν με το καλό γεννήσουμε», είπε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.