Κώστας Νεστορίδης: Μεγαλείο ψυχής από τον θρύλο της ΑΕΚ που αψηφά ηλικία και κορωνοϊό

Κώστας Νεστορίδης: Μεγαλείο ψυχής από τον θρύλο της ΑΕΚ που αψηφά ηλικία και κορωνοϊό

Συγκλονίζει ο «μύθος» της ΑΕΚ Κώστας Νεστορίδης ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο με κορωνοϊό, προσπάθησε να δραπετεύσει, και θέλει να βγει νικητής για να είναι στα εγκαίνια της «Αγιάς Σοφιάς»

nestoridis-main
Ο Κώστας Νεστορίδης δεν έχει μάθει στη ζωή του να χάνει. 

Σε ηλικία 92 ετών δίνει καθημερινά "μάχες" για όλα και τον κρατούν δυνατό η αγάπη του για την οικογένεια του και για την ΑΕΚ

5101450


Το φτωχόπαιδο από την Δράμα  που μέσα στην κατοχή ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ομάδες της Καλλιθέας και του Μοσχάτου πριν πάρει μεταγραφή στον Πανιώνιο και μετά στην ΑΕΚ εδώ και λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι έχει κορωνοϊό. 

2953956


Δεν το έβαλε κάτω! Εισήλθε στο νοσοκομείο αλλά μετά από λίγες ημέρες όπως ανακοίνωσε ο γιος του, Γιώργος, προσπάθησε να δραπετεύσει! Αυτός ο γίγαντας του ελληνικού ποδοσσφαίρου που έχει γεννηθεί το 1930 δεν μπορούσε να μείνει άλλο στο κρεβάτι. 

2680145
Κλείσιμο


Στην προσπάθειά του να βγάλει  τον όρο και να φύγει, χτύπησε στο κεφάλι.  Μάτωσε, του είπαν να κάνει ράμματα αλλά εκείνος δεν το δέχτηκε. Υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν πως είναι όλα καλά! 

Η υγεία του είναι πολύ καλύτερα και δείχνει να κερδίζει την μεγάλη μάχη με τον κορωνοϊό. Ο Κώστας Νεστορίδης είναι φωτεινό παράδειγμα για όλους. Παράδειγμα δύναμης και θέλησης. Ο μεγάλος αυτός γκολτζής που έφτασε έως την Μελβούρνη για να παίξει ποδόσφαιρο περιμένει πως και πως να εισέλθει στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ. 

Στην "Αγιά Σοφιά", στα χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας. Στη ζωή του δεν έσκυψε ποτέ το κεφάλι και με το κεφάλι του έστελνε πολλές φορές την μπάλα στα δίχτυα. Την περίοδο 1959-60 όταν ξεκίνησε η Α' εθνική εκείνος σταμάτησε στα 30 γκολ! 



Ήταν μόνιμος πρώτος σκόρερ στην κατηγορία, χρίστηκε διεθνής 17 φορές, αλλά πάνω απ' όλα ο Κώστας Νεστορίδης είναι ένας άνθρωπος με Ήθος. Αυτό έχει διδάξει στην οικογένεια του και αυτό έχει και ο γιος του Γιώργος, ο οποίος ενημερώνει μέσω των social media για την υγεία και τις περιπέτειες του πατέρα του. 

Αυτός ενημέρωσε για την νοσηλεία του, αυτός και για την απόπειρα απόδρασης. 



Ο Κώστας Νεστορίδης είναι ένας μύθος για το ελληνικό ποδόσφαιρο και έχει τον σεβασμό όλων των ομάδων. 



Ειδήσεις σήμερα:

«Γουίλιαμ και Κέιτ, είστε ανεπιθύμητοι στο χωριό μας» - Αναγκάστηκαν να ακυρώσουν το ταξίδι τους - Δείτε βίντεο

Πώς σώθηκε η πιο διάσημη γάτα της Ουκρανίας με τους 1 εκατ. ακολούθους στο instagram από το βομβαρδισμένο Χάρκοβο

Ο Βασιλακόπουλος προειδοποιεί - «Τέταρτη δόση του εμβολίου για όλους, θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης