Κώστας Αποστολάκης: «Δεν έχω καταφέρει τίποτα στη ζωή μου, καβάλησα το καλάμι»

Κώστας Αποστολάκης: «Δεν έχω καταφέρει τίποτα στη ζωή μου, καβάλησα το καλάμι»

Δείτε όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Ηγούμενο Καλλίνικο ιστορική-βιογραφική σειρά του MEGA, «Άγιος Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον Ουρανό»

apostolakis
Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και ο δημοσιογράφος Θανάσης Πάτρας συνάντησαν τον Κώστα Αποστολάκη, ο οποίος θα υποδυθεί τον Ηγούμενο Καλλίνικο στην ιστορική-βιογραφική σειρά του MEGA, «Άγιος Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον Ουρανό».

Για τον ρόλο του, δήλωσε: «Υποδύομαι τον Ηγούμενο Καλλίνικο στη σειρά του MEGA “Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό”. Χαίρομαι πολύ για αυτό που κάνω. Είχα διαβάσει τη ζωή του Αγίου, η πρωινή μου προσευχή είναι η προσευχή που έγραψε ο Άγιος Παΐσιος. Ευλογούμαι πολύ κάθε φορά που κοιτάζω τη ζωή του, πρέπει να είναι παραδείγματα αυτά για εμάς».

Για την προσωπική του ζωή, ο ηθοποιός είπε: «Δεν είμαι αποτραβηγμένος, κάνω πράγματα που σμιλεύουν και εκπαιδεύουν τη ψυχή μου. Πάντα δούλευα με τον εαυτό μου, αλλά το θέμα είναι προς ποια κατεύθυνση. Ήμουν ορθολογιστής, νόμιζα ότι μπορώ να τα κάνω όλα μόνος μου. Τελικά είδα τι κατάφερα μόνος μου. Δεν έχω καταφέρει τίποτα στη ζωή μου, “καβάλησα το καλάμι”. Πίστεψα ότι κάτι κατάφερα και κάτι έγινε».

«Πέρασα και με 10.000 ευρώ τον μήνα και με 150 ευρώ τον μήνα. Αυτήν τη στιγμή θέλω να φύγω από τον υλισμό. Μέσα στην πανδημία μου δόθηκε η ευκαιρία να δω τα πράγματα διαφορετικά», σημείωσε σχετικά με τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει.

Για την κόρη του και τον ρόλο του ως πατέρας, ανέφερε: «Στην κόρη μου λέω “μπράβο”. Η επιβεβαίωση είναι μεγάλο πράγμα μέχρι την ηλικία των 20-25 ετών. Εγώ δεν άκουσα πολλά “μπράβο” και αυτή τη στιγμή όσο πιο λίγα ακούω τόσο λιγότερο μπερδεύομαι».

Αναφερόμενος στα παιδικά του χρόνια, εξήγησε: «Ήμουν από τα πιο ντροπαλά παιδιά όταν ήμουν μικρός και έκανα τεράστιο αγώνα να ξεπεράσω την ντροπή μου. Τώρα κάνω αγώνα να ξαναβρώ την ντροπή που πάλεψα να χάσω».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cilz7kolxbi1)
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Προκλητικός Ακάρ: Μιλά για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου - Τι μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ

Τρίμηνο πακέτο στήριξης για αδύναμους και μεσαία τάξη -Οι λεπτομέρειες για καύσιμα και ρεύμα

Καιρός: Βροχές και χιονοπτώσεις σήμερα – Νέα πτώση της θερμοκρασίας από αύριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης