Ο Πιτ Ντέιβιντσον περνά στην αντεπίθεση: «Κάνιε, είμαι στο κρεβάτι με τη γυναίκα σου»

Ο Πιτ Ντέιβιντσον περνά στην αντεπίθεση: «Κάνιε, είμαι στο κρεβάτι με τη γυναίκα σου»

Στα άκρα η σχέση του πρώην και του νυν της Κιμ Καρντάσιαν - Απειλές και βαριές εκφράσεις στα μηνύματα που αντάλλαξαν και βλέπουν το φως της δημοσιότητας

KANYE_WEST_2
H Κιμ Καρντάσιαν μετά τον χωρισμό της με τον Κάνιε Γουέστ έχει κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή έχοντας στο πλευρό της τον Πιτ Ντέιβιντσον.

Μάλιστα η πιο διάσημη influencer του πλανήτη το βράδυ της Παρασκευής ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες τους κοινές φωτογραφίες κάνοντας με αυτό τον τρόπο πιο επίσημη τη σχέση τους.

Φαίνεται πως αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Κάνιε Γουέστ ο οποίος τρέφει μίσος για τον αγαπημένο της πρώην γυναίκας του.




Το πόσο τον μισεί φάνηκε στο τελευταίο του μουσικό βίντεο, όπου ο Κάνιε θάβει και αποκεφαλίζει τον Πιτ.

Κλείσιμο
Δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία του όπου ο ίδιος παλεύει με τον Πιτ και τον χλευάζει δημοσίως για το τατουάζ της Χίλαρι Κλίντον υπονοώντας ότι οι δυο τους είχαν σχέση.

Thapsimo


Τώρα όμως τα πράγματα ανάμεσα στον Κάνιε και τον Πιτ πάνε από το κακό στο χειρότερο. Ο Ντέιβ Σάιρους, φίλος του Πιτ διέρρευσε μηνύματα που αντάλλαξαν ο ράπερ και ο κωμικός ηθοποιός.

Στα μηνύματα που δημοσίευσε η ιστοσελίδα «buzzfeed» βλέπουμε τους ακραίους διαλόγους ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Στο πρώτο μήνυμα ο Πιτ γράφει στον Κάνιε: «Μπορείς σε παρακαλώ να ηρεμήσεις; Είναι 8 το πρωί και δεν πρέπει να είσαι έτσι. Η Κιμ είναι κυριολεκτικά η καλύτερη μητέρα που έχω γνωρίσει. Αυτό που κάνει για αυτά τα παιδιά είναι καταπληκτικό και είσαι τόσο τυχερός που είναι η μαμά των παιδιών σου. Ωρίμασε λίγο».

Τότε ο Κάνιε ρώτησε τον Πιτ: «Πού είσαι;». Με τον Πιτ να του απαντά: «Στο κρεβάτι με τη γυναίκα σου».

Minima_1


Πριν τη διαρροή των υποτιθέμενων μηνυμάτων, ο Κάνιε είχε στο παρελθόν ισχυριστεί ότι ο Πιτ του είχε στείλει μήνυμα ότι ήταν στο κρεβάτι με την Κιμ.


Στα μηνύματα ο Πιτ έστειλε μια σέλφι στον Κάνιε από το κρεβάτι του. Ο Ye μόλις την είδε του απάντησε: «Χαίρομαι που βλέπω ότι είσαι εκτός νοσοκομείου και προσπαθείς να απεξαρτηθείς».

Στη συνέχεια, ο Πιτ προέτρεψε τον Κάνιε να αναζητήσει επαγγελματική βοήθεια λέγοντάς του να σταματήσει να είναι το «μικρό σκυλάκι του Διαδικτύου».

Minima_2



Σε άλλα μηνύματα o Πιτ γράφει: «Δεν με τρομάζεις, αδερφέ. Οι ενέργειές σου είναι τόσο μ... και ντροπιαστικές. Είναι τόσο λυπηρό να σε βλέπω να καταστρέφεις την κληρονομιά σου καθημερινά».

Minima_3


Στη συνέχεια, ο Πιτ λέει στον Κάνιε ότι θέλει να συναντηθούν ιδιωτικά για να μιλήσουν «σαν άνδρας προς άνδρα».



«Μακάρι να φερθείς σαν άνδρας για μια φορά στη ζωή σου», γράφει ο τότε ο Πιτ για να συνεχίσει: «Άσε με να σε βοηθήσω, φίλε. Παλεύω και με ψυχικά θέματα. Δεν είναι εύκολο το ταξίδι». Σε άλλο σημείο του είπε ότι «εμπόδισα την εκπομπη SNL να μιλάει για σένα ή να σε κοροϊδεύει, κάτι που ήθελαν να κάνουν εδώ και μήνες».

minima_4


Στο τελευταίο μήνυμα ο Πιτ έγραψε στον Ye: «Αν συνεχίσεις να με πιέζεις με αυτό τον τρόπο και όπως κάνεις τους τελευταίους έξι μήνες θα σταματήσω να είμαι τόσο καλός απέναντί σου».

Minima_5


Ο Ντέιβιντσον έχει σβήσει όλα τα μηνύματα που φέρεται να αντάλλαξε με τον Γουέστ. Το BuzzFeed προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους πρωταγωνιστές της ιστορίας Κιμ, Κάνιε και Πιτ αλλά κανένας δεν έκανε το παραμικρό σχόλιο.

Ειδήσεις σήμερα:

Τεράστιες ουρές από τους Ρώσους για το «τελευταίο» burger - Ξεσπούν χορεύοντας οι υπάλληλοι των Mc Donalds

Ισχυρές σεισμικές δονήσεις 6,7 και 6,4 Ρίχτερ σε Ινδονησία και Φιλιππίνες

Γιάννης Ζουγανέλης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Διεκδικούσε τα πάντα με τρόπο που δεν συμφωνώ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης