Δύσκολες στιγμές για την Ξένια των REC - «Μακάρι κανείς άνθρωπος στη γη να μη ζήσει αυτό που ζουν οι άνθρωποι μας»

Δύσκολες στιγμές για την Ξένια των REC - «Μακάρι κανείς άνθρωπος στη γη να μη ζήσει αυτό που ζουν οι άνθρωποι μας»

Η τραγουδίστρια του γνωστού συγκροτήματος REC έκανε μία ανάρτηση σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία κι ευχαρίστησε το κοινό για τη συμπαράστασή του - Εκεί ζει η οικογένειά της 

jenia
Δύσκολες στιγμές βιώνει η τραγουδίστρια του συγκροτήματος REC, Ξένια, καθώς η οικογένειά της βρίσκεται στην Ουκρανία, όπου έχει ξεσπάσει πόλεμος τα τελευταία δύο 24ωρα.

Με μία ανάρτησή της στο Instagram, η τραγουδίστρια εξέφρασε την αγωνία που νιώθει για τους δικούς της ανθρώπους και ευχαρίστησε το κοινό της για τα μηνύματα συμπαράστασης που της στέλνουν.

«Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τα υπέροχα μηνύματα συμπαράστασης που μου στέλνετε για τον πόλεμο που συμβαίνει στη χώρα που γεννήθηκα και αυτή τη στιγμή ζουν οι γονείς μου, ο αδερφός μου και όλοι οι άνθρωποι που μεγαλώσαμε μαζί. Η αλήθεια είναι πως λίγα μπορώ να πω και ακόμα λιγότερα είναι αυτά που μπορείτε να καταλάβετε για τις συνθήκες με τις οποίες, εδώ και πάρα πολλά χρόνια ζούσαμε σε έναν πανέμορφο τόπο, όπως κάποτε ήταν το Ντόνετσκ, από όπου και κατάγομαι», έγραψε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Η επικοινωνία με τους γονείς μου και τους ανθρώπους μας εκεί, γίνεται κάθε ώρα που περνά, ακόμη πιο δύσκολη. Μακάρι κανείς άνθρωπος στη γη να μη ζήσει αυτό που ζουν οι άνθρωποι μας. Η καρδιά μου, η σκέψη μου και οι ελπίδες μου να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό είναι μαζί τους».

Δείτε το story της:

ksenia
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πανό «stop war» από Νάπολι και Μπαρτσελόνα


Τέλος στο ειδύλλιο Weeknd - Τζολί, o ράπερ εθεάθη με την κολλητή της πρώην του


Ο Στίβεν Κινγκ για την εισβολή στην Ουκρανία: «Δεν στέκεσαι δίπλα, όταν ένα μεγάλο παιδί σπάει στο ξύλο ένα μικρό»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης