Ο «απατεώνας του Tinder» αρνείται τις κατηγορίες: Είμαι ο μεγαλύτερος τζέντλεμαν στον κόσμο

Ο «απατεώνας του Tinder» αρνείται τις κατηγορίες: Είμαι ο μεγαλύτερος τζέντλεμαν στον κόσμο

«Δεν είμαι αυτό το τέρας» δηλώνει ο Σάιμον Λεβιέβ σε συνέντευξή του – Κάνει λόγο για «εντελώς κατασκευασμένες» καταγγελίες» και υποστηρίζει ότι απλώς ήθελε να κάνει γνωριμίες μέσω του Tinder

tinder_swindler
Σταθερά στη γραμμή της άρνησης κάθε καταγγελίας που έχει γίνει εις βάρος του εμμένει ο Σάιμον Λεβιέβ, που έγινε γνωστός ως «ο απατεώνας του Tinder», καθώς καταγγέλθηκε ότι χειραγώγησε γυναίκες που γνώρισε μέσω της εφαρμογής και κατάφερε να τους αποσπάσει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια.

«Δεν είμαι αυτό το τέρας» δηλώνει ο Σάιμον Λεβιέβ σε συνέντευξή του στο Inside Edition, που θα προβληθεί σε δύο μέρη, τη Δευτέρα και την Τρίτη.


Το κεντρικό πρόσωπο του ντοκιμαντέρ του Netflix «The Tinder Swindler» επιμένει ότι οι καταγγελίες των γυναικών είναι «εντελώς κατασκευασμένες». Τα φερόμενα ως θύματα τον κατηγορούν ότι τις εξαπάτησε μέσω της εφαρμογής γνωριμιών, όπου αυτοπροσδιοριζόταν ως δισεκατομμυριούχος κληρονόμος διαμαντιών και ζούσε μια έντονα πολυτελή ζωή με ιδιωτικά τζετ, γιοτ και εντυπωσιακά αυτοκίνητα.

«Ήμουν απλά ένας εργένης που ήθελε να γνωρίσει κάποιες κοπέλες στο Tinder» είπε ο Λεβιέβ, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Shimon Hayut, προσθέτοντας: «Δεν είμαι ο απατεώνας του Tinder».




Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ που έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 2 Φεβρουαριου, ο Λεβιέβ παρουσιάζεται ως ένας διεθνής απατεώνας που ξεγέλασε τουλάχιστον 12 γυναίκες. «Το παρουσιάζουν ως ντοκιμαντέρ, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια επινοημένη ταινία» υποστηρίζει ο ίδιος.

Πρόσφατα ο Λεβιέβ αποκλείστηκε από όλες τις εφαρμογές γνωριμιών. Πλέον, διαθέτοντας συμβόλαιο με ατζέντη στο Χόλιγουντ, εμφανίστηκε με τη νέα του φιλενάδα στη συνέντευξη λέγοντας: «Είμαι ο μεγαλύτερος τζέντλεμαν στον κόσμο».

tinder_1



Ειδήσεις σήμερα:

Στα 15.305 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, 77 θάνατοι και 463 διασωληνωμένοι


Ρυμουλκείται προς ασφαλές σημείο το φλεγόμενο Euroferry Olympia - Θερμοκρασίες 550 βαθμών Κελσίου στο εσωτερικό του!


Ο Στόλτενμπεργκ «απειλεί» με μεγαλύτερη ΝΑΤΟϊκή παρουσία τη Ρωσία, αν δεν κάνει πίσω
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης