Οι συνδρομητές του Netflix «έριξαν» το Instagram του απατεώνα του Tinder

Οι συνδρομητές του Netflix «έριξαν» το Instagram του απατεώνα του Tinder

Πρόκειται για τον 29χρονο Ισραηλινό που εμφανιζόταν σε πλούσιες Σκανδιναβές ως δήθεν γιος γνωστού εμπόρου διαμαντιών, τις ξελόγιαζε μέσω Tinder και τους αφαιρούσε μεγάλα χρηματικά ποσά

tinder_netflix_xr
Ο Σιμόν Χαγιούτ ή αλλιώς Σιμόν Λεβιέβ όπως συνήθιζε να συστήνεται, συνελήφθη στην Ελλάδα πριν από δυο χρόνια ενώ τον αναζητούσαν οι αρχές του Ισραήλ με δράση τόσο στην χώρα τους, όσο και στην Ευρώπη.

Η ζωή του θα μπορούσε κάλλιστα να εμπνεύσει σεναριογράφους του Χόλιγουντ, ωστόσο τους πρόλαβε το Netflix.


Οι παραγωγοί του τηλεοπτικού δικτύου έπεισαν τρία από τα δεκάδες χρεωκοπημένα θύματα του Σιμόν Χαγιούτ, να πουν την ιστορία τους σε ένα ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους, με τίτλο "The Tinder Swindler" (ο Απατεώνας του Tinder) κι έτσι βγήκε στο φως η αληθινή ιστορία αυτού του αδίστακτου Ισραηλινού, που είχε καταφέρει να κάνει μεγάλη ζωή με τα λεφτά ανυποψίαστων γυναικών που γνώριζε στη γνωστή εφαρμογή γνωριμιών.



Το εντυπωσιακό είναι ότι οι τηλεθεατές που επέλεξαν να παρακολουθήσουν το ντοκιμαντέρ χθες το βράδυ, άρχισαν να βομβαρδίζουν με αναφορές και μηνύματα το Instagram του Χαγιούτ, με αποτέλεσμα έπειτα από λίγο να.. εξαφανιστεί η σελίδα του!

Πριν συμβεί αυτό ο Χαγιούτ ανέβαζε stories λέγοντας ότι δεν είναι απατεώνας και πως όλα είναι μυθεύματα των εχθρών του, ότι έλεγε δηλαδή και στις γυναίκες-θύματα του για να τις πείσει, μέχρι και να πάρουν τραπεζικά δάνεια για να τον βοηθήσουν να ξεφύγει από αυτούς, που υποτίθεται ότι τον κυνηγούσαν.



Αξίζει να αναφερθεί ότι το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του απατεώνα του Tinder έχει και αρκετές εικόνες από Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν πλάνα από Μύκονο όπου εμφανίστηκε να διαμένει στο πεντάστερο Royal Mykonian, που πλήρωνε με τα λεφτά άλλων δωμάτιο των 5.000 ευρώ τη βραδιά αλλά και λουκούλλεια γεύματα στο Scorpios και στο Nammos.

Τελικά η δράση του σταμάτησε στην Ελλάδα το 2019. Το απόγευμα της Παρασκευής, 28 Ιουνίου 2019, ο Χαγιούτ προσπάθησε να ταξιδέψει με ψευδή στοιχεία ως Σαρόν Νταβίντ από τον Διεθνή Αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος», με προορισμό τα Τίρανα Αλβανίας.



Κατά τον έλεγχο όμως διαπιστώθηκαν τα πραγματικά του στοιχεία. Την πληροφορία είχε δώσει στην Ίντερπολ, ένα απο τα θύματα του, η οποία μάλιστα εξιστορεί στο ντοκιμαντέρ με κάθε λεπτομέρεια, πώς συνέβη το γεγονός. Ο Χαγιούτ συνελήφθη καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του διεθνές ένταλμα των αρχών του Ισραήλ για σωρεία, κλοπών, απατών, κλοπή από εργοδότη και πλαστογραφία.

Ο απατεώνας του Tinder, σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, εκτιμάται ότι κατάφερε να αποσπάσει συνολικά 10 εκατ. ευρώ από γυναίκες που έψαχναν τον έρωτα της ζωής τους, στη δημοφιλή διαδικτυακή εφαρμογή.

Δείτε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ




Ειδήσεις σήμερα:

DW: Γιατί φοβάται ο Ερντογάν τον Νούρι Μποζκίρ;

Κακοκαιρία «εξπρές» με πτώση της θερμοκρασίας, θυελλώδεις ανέμους, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά

«Μηδενική ανοχή στην κυνικότητα»: Οι συμβολισμοί της αποπομπής Λιβανού και της διαγραφής Δούκα



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης