Η φίλη της Γουίτνεϊ Χιούστον παραδέχεται: «Πονούσα, ήθελα να ρίξω πάνω σε κάποιον τις ευθύνες για τον θάνατό της»

Η φίλη της Γουίτνεϊ Χιούστον παραδέχεται: «Πονούσα, ήθελα να ρίξω πάνω σε κάποιον τις ευθύνες για τον θάνατό της»

Ο πόνος της Μπράντι Νόργουντ μέχρι σήμερα δεν έχει καταλαγιάσει - Παρόλα αυτά, παραδέχεται πως έκανε λάθος που βιάστηκε να ρίξει τις ευθύνες για τον θάνατό της σε κόσμο, που δεν έφταιγε

brandy
Ο θάνατος της Γουίτνεϊ Χιούστον αποτελεί μέχρι και σήμερα, 10 χρόνια μετά, ένα γεγονός που η φίλη της κι επίσης τραγουδίστρια, Μπράντι Νόργουντ δεν μπορεί να ξεπεράσει.

Όπως είναι φυσικό, σε τέτοιες περιπτώσεις, ο καθένας ψάχνει κάποιον για να επιρρίψει τις ευθύνες, ώστε να καταλαγιάσει κάπως η θλίψη. Έτσι έκανε κι εκείνη.

10308471

Κλείσιμο
Όπως παραδέχεται όμως, σήμερα σε συνέντευξή της για το βιβλίο του Γκέρικ Κένεντι «Didn’t We Almost Have It All: In Defense of Whitney Houston» βιάστηκε να κρίνει.

«Την αγαπούσαμε τόσο πολύ, που χρειαζόμασταν κάποιον να του ρίξουμε την ευθύνη, γιατί δεν μπορούσαμε να αποδεχτούμε ότι έφυγε», εξηγεί αρχικά η τραγουδίστρια.


Συμπλήρωσε μάλιστα, πως κανείς δεν είναι ικανός να «περπατήσει με τα παπούτσια της Γουίτνεϊ», ούτε να καταλάβει τις τραγωδίες που έζησε στη ζωή της.

«Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα στην πραγματικότητα να μιλήσουμε για όσα πέρασε στη ζωή της. Κανείς δεν ξέρει από τι έτρεχε να ξεφύγει. Κανείς δεν ξέρει τι προσπαθούσε να ξεπεράσει. Κανείς δεν ξέρει το κόστος του να είσαι η Γουίτνεϊ Χιούστον, να έχεις όλη αυτή τη φήμη, να πρέπει καθημερινά να ικανοποιείς το κοινό, να μην απογοητεύσεις κανέναν. Σκεφτείτε πόση πίεση έζησε αυτή η γυναίκα», δήλωσε η καλή της φιλη.


Η Μπράντι σίγουρα γνώριζε πολλά παραπάνω από τα όσα γράφουν οι δημοσιογράφοι για τη ζωή της καλής της φίλης. Ο πόνος της παρά τα χρόνια ακόμα, δεν έχει καταλαγιάσει, όμως αναγνωρίζει πλέον, ότι δεν έφταιξε κανείς για τον θάνατό της.



Η ημέρα του θανάτου της πάντως, θα μείνει για πάντα ανεξίτηλη στη μνήμη της Μπράντι Νόργουντ, όπως αναφέρει κι η ίδια .Η μοίρα ήθελε την διάσημη τραγουδίστρια να αφήνει την τελευταία της πνοή, την ημέρα που η κολλητή της φίλη έχει τα γενέθλιά της. Συγκεκριμένα, τότε έκλεινε τα 33 της χρόνια.




Ειδήσεις σήμερα:

«Έλλειμμα ηγεσίας και κρίσης» επικαλείται η έκθεση της Σου Γκρέι για τα κορωνοπάρτι του Τζόνσον

«Ήταν θύμα φονικής ενέδρας»: Η ανακοίνωση οργανωμένων οπαδών του Άρη για τη δολοφονία του 19χρονου

Άδωνις για σόου Πολάκη: «Του καταθέτω αγωγή - Λύνουμε τις διαφορές μας θεσμικά και όχι με... τσίγκινα σωβρακάκια!» - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης