«Έχω να κάνω σεξ έξι χρόνια»!

«Έχω να κάνω σεξ έξι χρόνια»!

Απέχει από το... άθλημα η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, καθώς δεν έχει σχέση...

«Έχω να κάνω σεξ έξι χρόνια»!
Ο τουλάχιστον... απαράδεκτος ράπερ Ray-J εγινε διάσημος εν μία νυκτί, όταν στο φως της δημοσιότητας βγήκε ένα βίντεο, στο οποίο καταγράφονταν οι «καυτές» σεξουαλικές του περιπτύξεις με τη γνωστή «τηλεπερσόνα» Κιμ Καρντάσιαν. Σε πλήρη αντίθεση, ωστόσο, με τον αδερφό της, η διάσημη -ιδιαίτερα στα τέλη της δεκαετίας του '90, με την επιτυχία «The Boy is Mine»- τραγουδίστρια και συνθέτης Μπράντι δηλώνει ότι έχει να... συνευρεθεί σεξουαλικά με έναν άντρα εδώ και χρόνια.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Life & Style, η 31χρονη σήμερα Μπράντι Νόργουντ, όπως είναι το πλήρες όνομά της, αποκαλύπτει δίχως... φόβο, αλλά με πολύ θάρρος: «Δεν έχω βρεθεί σε μια σοβαρή σχέση, δεν έχω ερωτευθεί εδώ και έξι χρόνια. Και, ειλικρινά, έχω την τάση να απέχω (σ.σ. από το σεξ), όταν δεν βρίσκομαι σε σχέση... Πάει πολύς καιρός».

Κλείσιμο
Έχοντας επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο, μέσα από τη συμμετοχή της, ως διαγωνιζόμενη, στο «Dancing with the Stars», η Μπράντι δίνει ακόμα περισσότερη έμφαση στην πολύχρονη αποχή της από το... σπορ, αποκαλύπτοντας επίσης ότι δεν ενέδωσε στο «φλερτ» ενός από τους πιο «καυτούς» άντρες της αμερικανικής «σόουμπιζ» αυτήν την στιγμή, του διάσημου ράπερ Flo Rida!

«Μου άρεσε πολύ ο Flo Rida» αφηγείται η Μπράντι. «Εννοώ, πώς γίνεται να μην μου αρέσει -είναι πολύ γοητευτικός. Αλλά υπήρχε κάτι ανάμεσά μας, που απλά δεν έκανε... κλικ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης