Μετά το σκάνδαλο στο Super Bowl, Τζάνετ Τζάκσον και Τζάστιν Τίμπερλεϊκ παραμένουν πολύ καλοί φίλοι

Μετά το σκάνδαλο στο Super Bowl, Τζάνετ Τζάκσον και Τζάστιν Τίμπερλεϊκ παραμένουν πολύ καλοί φίλοι

Αν και ο τραγουδιστής αποκάλυψε κατά λάθος το στήθος της, γεγονός που επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την καριέρα της, η Τζάνετ Τζάκσον «δεν κρατάει κακία»

jackson
Τις φήμες που ήθελαν τη Τζάνετ Τζάκσον και τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ να είναι «στα μαχαίρια», μετά το σκάνδαλο στην κοινή τους εμφάνιση στο Super Bowl το 2004 κατέρριψε η τραγουδίστρια.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του show που έδωσαν από κοινού οι δυο τους, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ αποκάλυψε στιγμιαία -κατά λάθος, όπως ισχυρίζεται- το στήθος της Τζάνετ Τζάκσον, πάνω στη σκηνή, μπροστά σε εκατομμύρια θεατές. Έκτοτε, η καριέρα της αδερφής του Μάικλ Τζάκσον πήρε αρνητική τροπή.

Janet Jackson & Justin Timberlake - Superbowl Halftime Show 2004 [DVD RIP | HD]

Ενώ λοιπόν, όλοι ήθελαν τους δύο καλλιτέχνες να έχουν συγκρουστεί μετά από αυτό το περιστατικό, η τραγουδίστρια μίλησε σχετικά στο βιογραφικό ντοκιμαντέρ «Janet» και κατέρριψε τις θεωρίες που κυκλοφορούν.

«Όλο αυτό το θέμα πήρε αδίκως, τόσο μεγάλες διαστάσεις. Προφανώς κι ήταν ατύχημα, απλά όλοι ψάχνουν κάποιον να κατηγορήσουν. Πάντα αυτό συμβαίνει, πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή», είπε χαρακτηριστικά η Τζάνετ Τζάκσον.


Εξήγησε, μάλιστα, πως από τότε κιόλας ήταν πολύ καλή φίλη του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και αυτό δεν έχει αλλάξει μέχρι και σήμερα.

«Ήμασταν πάρα πολύ καλοί φίλοι και θα είμαστε για πάντα. Μάλιστα, μιλήσαμε πριν μερικές ημέρες. Ξέρετε, κι οι δυο μας έχουμε προχωρήσει από αυτό το συμβάν και μετά και καλό θα ήταν να κάνετε κι εσείς το ίδιο», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Αντίνοος Αλμπάνης: «Τρέμω τον θάνατο, τρέμω τις αρρώστιες, τρέμω μη συμβεί κάτι και δεν πάνε καλά τα πράγματα»


Αποχωρεί από τους «Φύλακες του Γαλαξία» ο σκηνοθέτης Τζέιμς Γκαν


Η ερωτική εξομολόγηση της Σοφίας Καρβέλα στον Θανάση Πανουργιά στο Instagram
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης