Ο Νικόλας Παπαπαύλου για την gay πορνό ταινία που πρωταγωνιστεί - «Έχει γίνει πανικός, ο κόσμος με έχει αγκαλιάσει»

Ο Νικόλας Παπαπαύλου για την gay πορνό ταινία που πρωταγωνιστεί - «Έχει γίνει πανικός, ο κόσμος με έχει αγκαλιάσει»

Τι δήλωσε ο πρώην παίκτης του Big Brother - Μαζί του πρωταγωνιστεί και ο Φίλιππος Αρβανίτης που γνωρίσαμε μέσα από το «Power of love»

παπαπαυλου
Για την απόφασή του να πρωταγωνιστήσει σε ερωτική ταινία που απευθύνεται σε γκέι κοινό μίλησε ο Νικόλας Παπαπαύλου και τόνισε πως ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τον ίδιο και την προσπάθειά του.

Ο άνδρας που έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο Big Brother μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και εξήγησε πως η απόφασή του οφείλεται πρώτα απ' όλα στους ανθρώπους που τον προσέγγισαν, καθώς τον έκαναν να αισθάνεται ασφάλεια.

«Η εταιρεία και οι άνθρωποι που ηγούνται σε αυτή με έκαναν από την πρώτη στιγμή να αισθανθώ πολύ μεγάλη ασφάλεια, ένιωθα πάρα πολύ άνετα, ώστε να πω το μεγάλο ναι. Είναι γνωστό πως από την πρώτη στιγμή η οικογένειά μου είναι δίπλα μου, ακόμα και όταν βγήκα και μίλησα δημόσια για τη σεξουαλικότητά μου», δήλωσε αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch5byoont3t5-st)

Στη συνέχεια, εξήγησε πως κατά τη γνώμη του αυτή η ταινία είναι μία καλή αρχή για την LGBTQ+ κοινότητα να εκφραστεί παραπάνω. «Θεωρώ ότι με αυτό τον τρόπο ανοίγουμε έναν δρόμο και σπάμε ακόμη ένα στερεότυπο. Είναι μία καλή αρχή, ώστε το κοινό της LGBTQ+ κοινότητας να μπορεί να εκφραστεί και μέσα από αυτόν τον χώρο. Είναι η πρώτη ελληνική παραγωγή με περιεχόμενο που απευθύνεται σε γκέι κοινό κι ο κόσμος έχει ήδη αγκαλιάσει την ταινία. Έχει γίνει πανικός», αναφέρει. 

Αυτό όμως, που ενδιαφέρει τον ίδιο δεν είναι μόνο η αμοιβή, αλλά η αγάπη που έχει κερδίσει από τον κόσμο και η εκτίμηση. «Το οικονομικό κομμάτι σίγουρα ήταν πολύ σημαντικό κριτήριο. Η αγάπη είναι πολύ μεγαλύτερη από τα hate comments. Αν η ταινία προωθηθεί έξω και πάρει ένα βραβείο, θα είναι ένα πολύ ωραίο συν στην όλη προσπάθειάς μας. Αναλογικά με την έλλειψη εμπειρίας μου, θεωρώ πως τα πήγα καλά».





Ειδήσεις σήμερα:

Αναβλήθηκε η δίκη του 18χρονου που κατηγορείται ότι βίασε τον 13χρονο αδελφό του στη Ρόδο

Δείτε τα νέα μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων λόγω Covid

Πόσο αξιόπιστα είναι τα self και τα rapid test για τον κορωνοϊό;

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης