«Ο πρίγκιπας Άντριου κοιτούσε με λαχτάρα το μπούστο μου» λέει σύζυγος Ολυμπιονίκη

«Ο πρίγκιπας Άντριου κοιτούσε με λαχτάρα το μπούστο μου» λέει σύζυγος Ολυμπιονίκη

Την άβολη συνάντησή της με τον πρίγκιπα Άντριου περιγράφει η Τζόρνταν Κράκνελ – Ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση, στο πλαίσιο του κυκλώματος σωματεμπορίας του Τζέφρι Έπσταϊν

prigkipas_andrew
«Ο πρίγκιπας Άντριου κοίταζε με λαχτάρα το στήθος μου», υποστηρίζει η σύζυγος του Βρετανού Ολυμπιονίκη στην Κωπηλασία, Τζέιμς Κράκνελ, στηρίζοντας παράλληλα τη Βιρτζίνια Τζούφρεϊ που προσέφυγε στο δικαστήριο κατηγορώντας τον δευτερότοκο γιο της Βασίλισσας Ελισάβετ για σεξουαλική κακοποίηση, στο πλαίσιο του κυκλώματος σωματεμπορίας του Αμερικανού παιδεραστή Τζέφρι Έπσταϊν.

Υπενθυμίζεται ότι η Βιρτζίνια Τζούφρεϊ ισχυρίζεται ότι, σε ηλικία 17 ετών είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον Βρετανό πρίγκιπα. Μάλιστα μία από τις τρεις φορές που είχαν κάνει σεξ, όπως η ίδια ισχυρίζεται, ήταν στη μπανιέρα του σπιτιού της «μαντάμ» Γκισλέιν Μάξγουελ.

Η 36χρονη σύμβουλος σε χρηματοοικονομικά θέματα, Τζόρνταν Κράκνελ, η οποία παντρεύτηκε πριν από ένα χρόνο τον δύο φορές Ολυμπιονίκη, ισχυρίζεται ότι είχε δύο οπτικές επαφές με τον Δούκα του Γιορκ.

Η συνάντηση που περιγράφει η Κράκνελ

Η Τζόρνταν αποκάλυψε στην εφημερίδα «The Sun» ότι είχε μία τυχαία συνάντηση με τον γιο της Βασίλισσας Ελισάβετ στο Λονδίνο. Τότε είχε νιώσει ότι κοιτούσε επίμονα το μπούστο της ενώ έκανε ποδήλατο δίπλα στο αυτοκίνητο όπου επέβαινε. «Καλή κίνηση! Της αξίζει να κερδίσει τη δίκη», έγραψε στο Instagram η Αμερικανίδα οικονομολόγος προσθέτοντας ότι και η ίδια είχε δύο «μπλεξίματα» με αυτόν τον τύπο με το... τεράστιο εγώ».

«Έκανα ποδήλατο και φορούσα ένα χαλαρό μπλουζάκι. Ήμουν στα φανάρια κοντά στο Χάιντ Παρκ. Το αυτοκίνητό του ήταν ακριβώς στα φανάρια και είχε κατεβάσει το παράθυρο για να κοιτάξει με λαχτάρα τι κρυβόταν μέσα από τη μπλούζα μου». «Το περιστατικό συνέβη ένα από τα καλοκαίρια του lockdown, δεν μπορώ να θυμηθώ ποιο», πρόσθεσε.

Η άλλη συνάντησή τους ήταν στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης με την Τζόρνταν να είναι εθελόντρια.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, εκπρόσωπος του πρίγκιπα Άντριου αρνήθηκε να σχολιάσει τους ισχυρισμούς της Αμερικανίδας οικονομικής αναλύτριας.


Ειδήσεις σήμερα:

Απαλλάσσονται από το τέλος κινητής συνδρομητές 15 έως 29 ετών, δείτε τη διαδικασία


Διπλό θρίλερ με τη «σύλληψη» του Τζόκοβιτς και τα μπρος - πίσω των Αυστραλών για την απέλασή του


Στα 15.547 κρούσματα από τα self test στα σχολεία, είπε ο Οικονόμου - «850 προσλήψεις για να καλυφθούν τα κενά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης