Σταύρος Σβήγκος: «Η περιπέτεια υγείας του γιου μου δεν με έκανε να αναθεωρήσω το ότι είμαι άθεος»

Σταύρος Σβήγκος: «Η περιπέτεια υγείας του γιου μου δεν με έκανε να αναθεωρήσω το ότι είμαι άθεος»

«Η πατρότητα με έχει κάνει βούτυρο, βλέπω διαφήμιση και κλαίω»  αναφέρει  ο ηθοποιός

σταυροσ_σββηγκος
Συνέντευξη παραχώρησε την Τετάρτη 5/1 ο Σταύρος Σβήγκος στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», λίγο πριν την πολυαναμενόμενη επιστροφή του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» στον ΑΝΤ1, όπου έχει αναλάβει την παρουσίαση μαζί με τον Νικόλα Ράπτη.



«Η απόφαση να γίνω ηθοποιός ήρθε τελείως τυχαία. Μέναμε στο Νέο Ψυχικό. Τα καλοκαίρια δούλευα στο συνεργείο του πατέρα μου. Πήγαινα σε μουσικό σχολείο, οπότε είχα επαφή με την τέχνη γενικότερα» δήλωσε αρχικά για το ξεκίνημά του στον χώρο της υποκριτικής και πρόσθεσε: «Όταν μετακομίσαμε στο Πόρτο Ράφτη, ήρθα σε επαφή με μία θεατρική ομάδα και με κέρδισε το χειροκρότημα στο τέλος μίας παράστασης».

Δεν δίστασε να αναφέρει πως έκανε για ένα διάστημα μπαλέτο, βοηθώντας την αδερφή του, η οποία είναι δασκάλα χορού. «Η αδελφή μου έχει σχολή μπαλέτου, χρειάζονταν έναν παρτενέρ και πήγα στο μπαλέτο για έξι μήνες» σημείωσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του MEGA:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgxkkvep4ys9-st)


Κλείσιμο
Για τον ερχομό του γιου του και την πατρότητα εξομολογήθηκε: «Η πατρότητα με έχει κάνει βούτυρο, βλέπω διαφήμιση και κλαίω». Παράλληλα, εκμυστηρεύτηκε: «Έχω περάσει ανδρολοχεία, είχα ψιλοπρηστεί, έβλεπα κάτι και έκλαιγα, εκεί καταλαβαίνεις τι θα πει αγάπη».

«Όταν δεν ξέρεις για δύο μήνες αν το παιδί μου θα ζήσει... Ευτυχώς ήμασταν τυχεροί και ο μικρός ήθελε να μείνει μαζί μας. Πήγαινα και του έλεγα "εδώ είμαι, άμα θέλεις, έρχεσαι"» υπογράμμισε για την περίοδο που ο πολυαγαπημενός του γιος αντιμετώπισε μία σοβαρή περιπέτεια υγείας, εκφράζοντας την αγωνία που ο ίδιος είχε.

Ο ηθοποιός είναι άθεος, ενώ -όπως παραδέχτηκε- το πρόβλημα υγείας του γιου δεν τον έκανε να αναθεωρήσει τα θρησκευτικά του πιστεύω. «Η περιπέτεια της υγείας του γιου μου δεν με έκανε να αναθεωρήσω το ότι είμαι άθεος» τόνισε. Ωστόσο, υπογράμμισε ότι σέβεται απόλυτα τις θρησκείες των άλλων και το δικαίωμα των ανθρώπων να πιστεύουν όπου θέλουν.

Για το γεγονός ότι, αν και ο ίδιος είναι άθεος, η βάπτιση του γιου του έγινε σε θρησκευτική τελετή εξήγησε: «Δεν έχουμε κάνει θρησκευτικό γάμο, αλλά βαφτίσαμε το γιο μας. Ήταν ανάγκη της Ελένης και ήθελα να το σεβαστώ».

σβηγκοσ


Ειδήσεις σήμερα:

Δεκάδες τα κρούσματα «Flurona» σε Ισραήλ, Ισπανία, Βραζιλία, Κροατία και ΗΠΑ

Υπόθεση Κορφιάτη: Αποφυλακίστηκε η 27χρονη «τσιλιαδόρος»

Η Omicron σαρώνει τον κόσμο, ανησυχία για τη νέα μετάλλαξη από το Καμερούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης