Ο ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος δηλώνει άθεος: «Ο γάμος σε εκκλησία είναι τεράστια κοροϊδία»

Ο ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος δηλώνει άθεος: «Ο γάμος σε εκκλησία είναι τεράστια κοροϊδία»

Όμως βάφτισε το παιδί του, καθώς η σύζυγός του πιστεύει στον Θεό 

svigkos_23_5-1024x575
Ο ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος σε τηλεοπτική του συνέντευξη του έκανε γνωστό πως επέλεξε να παντρευτεί τη σύντροφό του με πολιτικό γάμο γιατί είναι άθεος, αλλά δέχθηκε να βαφτιστεί το παιδί τους, καθώς η σύζυγός του πιστεύει στον Θεό.

«Έχω δηλώσει και είμαι άθεος από καθαρή άποψη. Για μένα ο γάμος σε μια εκκλησία είναι μια τεράστια κοροϊδία. Μια μεγάλη μπίζνα! Όπως και η βάπτιση. Τα λεφτά που φεύγουν, τεράστια. Με την γυναίκα μου έχουμε παντρευτεί σε δημαρχείο, μια χαρά. Επειδή πίστευε και πιστεύει, το παιδί βαπτίστηκε. Έπρεπε κάπως να τα ισορροπήσουμε. Να γίνει και το δικό μου και το δικό της», ανέφερε στην κάμερα του Pop Up με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ο ηθοποιός έχει κάνει πολλά επαγγέλματα εκτός θεάτρου και δεν κρύβει πως η κατάσταση με τα θέατρα του δημιουργεί ανασφάλεια. «Μετά από 13 χρόνια στο θέατρο, που δουλεύω συνέχεια, για πρώτη φορά δεν έχω ανασφάλεια από άποψη προτάσεων για δουλειά αλλά το μέλλον που κοιτάζω είναι μαύρο» σημείωσε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός. «Δεν ξέρω αν θα υπάρξει το θέατρο. Αυτό παίζει με την ζωή και την καθημερινότητα μου, την οικογένεια μου, την οικονομία μου. Τρομάζω. Δεν μπορώ να ονειρευτώ γενικά ή να μεγαλώσει η οικογένεια».

Σταύρος Σβήγκος: "Για μένα ο γάμος σε μια εκκλησία είναι μια τεράστια κοροϊδία"

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης