Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα η Ανθή Βούλγαρηαπουσίαζε από το πλατό της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega», καθώς όπως είχε αποκαλύψει και ο συνεργάτης της, Ιορδάνης Χασαπόπουλος, είχε έρθει σε επαφή με κρούσμα αλλά έβγαινε αρνητική στα test.
Λίγες ώρες αργότερα, η Ανθή Βούλγαρη βρέθηκε θετική, κάνοντας την είδηση γνωστή μέσα από την εκπομπή του Mega. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος μίλησε με ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» και μεταξύ άλλων, περιέγραψε τα συμπτώματά της.
«Την περασμένη Πέμπτη ήρθα σε επαφή με δύο κρούσματα. Έκανα το pcr, έκανα τα rapid test, βέβαια εχθές αισθανόμουν λίγο το λαιμό μου, αλλά λέω εντάξει δεν θα έχω τίποτα. Εχθές το μεσημέρι που συμπλήρωσα την πέμπτη ημέρα που ήρθα σε επαφή με τα κρούσματα, είχα κάνει και ένα pcrκαι με έβγαλε θετική», είπε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη.
Το My Health F1rst της Eurolife FFH δίνει τη δυνατότητα επιλογής για τη νοσηλεία, με ευελιξία, ξεκάθαρη λειτουργία και κάλυψη που προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε περίπτωσης.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.