Βασίλης Πορφυράκης: «Μεγάλωσα μόνος τα 3 αδέρφια μου, θυσίασα πολλά από τον εαυτό μου, πάλευα με την κατάθλιψη»

Βασίλης Πορφυράκης: «Μεγάλωσα μόνος τα 3 αδέρφια μου, θυσίασα πολλά από τον εαυτό μου, πάλευα με την κατάθλιψη»

Ο τραγουδιστής και σύντροφος της Ματίνας Νικολάου μίλησε για το λόγο που εγκατέλειψε το τραγούδι, τα αδέρφια του και το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε

πορφυρακης
Για τη σχέση του με τη Ματίνα Νικολάου και το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε μίλησε ο Βασίλης Πορφυράκης.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και εξήγησε αρχικά το λόγο που τον οδήγησε να εγκαταλείψει το τραγούδι.

«Η απώλεια της μητέρας μου με ταρακούνησε, αλλά μετά από 14 χρόνια λέω πως ο χρόνος είναι γιατρός. Πέθανε η μητέρα μου, όταν τα αδέλφια μου ήταν 1,5 έτους, 4 και 9 ο μεγάλος. Με είχαν ανάγκη και γι’ αυτό εγκατέλειψα το τραγούδι. Πάλεψα με την κατάθλιψη. Για να δώσεις τόση αγάπη σε τρία μικρά παιδιά χωρίς γονείς, κάτι από εσένα θα το θυσιάσεις», δήλωσε αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgfqwj4vottt-st)


Κλείσιμο
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Ματίνα Νικολάου, που μετράει ήδη 4 χρόνια. «Η σχέση μου με τη Ματίνα με ολοκλήρωσε, είμαστε μαζί τέσσερα χρόνια. Τη γνώρισα μέσα από κοινή παρέα, αλλά δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ήταν ένταση από την πρώτη ματιά. Δεν τη ζηλεύω τη Ματίνα. Δεν ρώτησα ποτέ την ηλικία της και ποτέ δεν θα τη ρωτήσω. Με τον γιο της Ματίνας είμαστε φιλαράκια, ταιριάζουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφέρθηκε στη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε στο παρελθόν. «Βίωσα σεξουαλική παρενόχληση και χρησιμοποίησα την πίστη μου. Τους απαντούσα ότι εγώ μεγάλωσα τρία παιδιά μόνος μου και μπορώ να κάνω καριέρα… έτσι».




Ειδήσεις σήμερα:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Τρικυμία» στο «Ράδιο Αρβύλα» εξαιτίας του revenge porn

GNTM 4: Το... Πρόγευμα στα Τίφανις και τα αποτελέσματα από το πρώτο μέρος του τελικού - Δείτε βίντεο

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μπίλλι Άιλις για το πορνό: «Μου κατέστρεψε τον εγκέφαλο» - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης