Stan: «Σε μία περίοδο δεν μπορούσα να μαζέψω τον εαυτό μου με όλη αυτή τη δημοσιότητα»

Stan: «Σε μία περίοδο δεν μπορούσα να μαζέψω τον εαυτό μου με όλη αυτή τη δημοσιότητα»

Ο τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για την καριέρα του και εξήγησε πόσο επηρέασε τη ζωή του η μουσική

stan
Για την ζωή του, την καριέρα του, αλλά και την αγαπημένη του μίλησε ανοιχτά ο Stan, καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show».

Όπως εξήγησε αρχικά ο τραγουδιστής, είχε πάντοτε μία έφεση στη μουσική και κάπου στο λύκειο ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι.

«Κάπου στο λύκειο κατάλαβα ότι έχω μία έφεση στα καλλιτεχνικά, όμως δεν τα περίμενα ποτέ όλα αυτά. Δεν είχα βλέψεις, δεν είχε ψώνιο να γίνω τραγουδιστής. Πάντα μου άρεσε η μουσική, αλλά δε φανταζόμουν ότι θα γίνει επάγγελμά μου. Η ζωή μου ήταν ρόλερκόστερ, έχω ζήσει πολλά. Όλα έχουν ένα τίμημα, το τίμημα της αναγνωρισιμότητας. Κέρδισα πολλά από την αγάπη του κόσμου, αλλά θυσίασα άλλα πράγματα», εξήγησε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfrtg2f4zk29-st)


Στην συνέχεια δήλωσε πως παρά τη δημοσιότητα που κέρδισε και τον έκανε να χάσει τον εαυτό του σε κάποιες φάσεις της ζωής του, πήρε ένα μεγάλο μάθημα. «Έχασα τον εαυτό μου, τον βρήκα, μαλώσαμε, τα ξαναβρήκαμε. Σε μία περίοδο δεν μπορούσα να τον μαζέψω. Όλα αυτά ήταν ένα μάθημα, έγινα πλουσιότερος. Αν δεν φας χαστούκια στην ζωή, δεν θα μάθεις. Εγώ κατάφερα να μάθω από το χαστούκι που έφαγα», δήλωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfrtj0bgl0oh-st)


Για την αγαπημένη του σύντροφο, την Βέρα, ο τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά: «Και αυτό είναι ένα από τα τιμήματα, που πρέπει να πληρώνω από την αναγνωρισιμότητα. Είμαι τυχερός που έχω αυτόν τον άνθρωπο δίπλα μου, είναι σπάνιο να έχεις έναν άνθρωπο που να σου δίνει την ελευθερία σου, που να σε αγαπά όπως ακριβώς είσαι».

Τέλος, για την συμμετοχή του στο J2US και το πολυσυζητημένο «μηδενικό» που έδωσε η Μαρία Μπακοδήμου σε εκείνον και τη Μάρα Μεϊμαρίδη, ο Stan δήλωσε: «Ο Νίκος Κοκλώνης είναι τόσο καλό παιδί που είναι αδύνατον να του αρνηθείς το οτιδήποτε. Ενθουσιάστηκα όταν άκουσα ότι θα είμαι με τη Μάρα, αλλά είχα και πολύ τρακ την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε. Εύχομαι όταν φτάσω στην ηλικία της να έχω την ίδια όρεξη και λαχτάρα για την ζωή. Αυτό που έκανε η Μάρα δεν άρεσε στη Μαρία, εμένα δε με έβαλε μέσα σε αυτό, αν θυμάσαι είπε: "Σόρρυ, Stan μου, αλλά...". Αν ήμουν εγώ ο κριτής, θα έβαζα κάτι άλλο».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfrtkpxv8nrl-st)





Ειδήσεις σήμερα:

Τα κέρδη από το ραντεβού Μητσοτάκη-Τζόνσον και τα δημοσιεύματα στη Βρετανία για τα Γλυπτά

Η Sophia Urista δεν είναι η πρώτη: Οι πιο απίθανα σιχαμερές στιγμές από τη (βρώμικη) ιστορία του ροκ

Σταμάτης Σπανουδάκης: Ποια είναι η γυναίκα που τον θέλει για πατέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης