Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας στη «Μεγάλη Εικόνα»
Τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου στις 00:10 - Στο Mega με τη Νίκη Λυμπεράκη
Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων και η πίεση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Τα ενδεχόμενα νέα μέτρα και οι φωνές για την επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού. Η θέση της Εκκλησίας απέναντι σε εμβόλια και αρνητές.
Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας και τα τελευταία δεδομένα ανοίγει η «ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ» με τη Νίκη Λυμπεράκη, την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου στις 00:10 στο MEGA.
Στο studio καλεσμένοι οι πρώην υπουργοί Υγείας, Νικήτας Κακλαμάνης και Ανδρέας Ξανθός. Ακόμα, γιατροί της πρώτης γραμμής παραθέτουν τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουν ο καθένας από τη δική του θέση.
Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, στο επίκεντρο μπαίνουν οι συμμορίες ανηλίκων μετά τα αιματηρά περιστατικά των τελευταίων ημερών.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.