Ο Ηλίας Βρεττός αποκάλυψε ότι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Αναστασία Δεληγιάννη
Το ζευγάρι συμπληρώνει τρία χρόνια σχέσης
Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου στο Κοσμοράδιο και αποκάλυψε την αγαπημένη του, Αναστασία Δεληγιάννη , πλέον συγκατοικούν.
«Είμαι τέλεια. Πολλές σχέσεις έχω προφυλάξει, δεν είναι η πρώτη σχέση που προφυλάσσω. Τύχαινε για κάποιους λόγους κάποιες σχέσεις να βγαίνουν έντονα στη δημοσιότητα. Όσοι είναι στον χώρο, γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι ποτέ δεν επέλεγα και δεν ήθελα να μιλήσω. Από εκεί και πέρα, όταν υπάρχουν παπαράτσι και φωτογραφίες, δεν γίνεται. Εγώ σιχαίνομαι αυτά τα στημένα» υποστήριξε αρχικά και πρόσθεσε:
«Με την Αναστασία είμαστε μαζί τρία χρόνια. Συγκατοικούμε μένουμε μαζί, είναι πάρα πολύ όμορφο.Είμαι με έναν άνθρωπο που αισθάνομαι ότι μου δίνει ισορροπία και ότι μου δίνει δύναμη να πηγαίνω μπροστά. Με έναν άνθρωπο που είσαι τρία χρόνια, το επόμενο βήμα είναι η επισημείωση της σχέσης. Αν όλα πάνε καλά και αν θέλει ο Θεός, θα έρθει».
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.