«Εσύ και εγώ», έγραψε στην λεζάντα της δημοσίευσης ο Ηλίας Βρεττός.
Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία 2,5 περίπου χρόνια και δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι. Όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του ο τραγουδιστής, σκέφτεται έντονα το ενδεχόμενο να δημιουργήσει οικογένεια με τηνΑναστασία.
Η κοπέλα του είναι personal trainer και όπως εξήγησε ο Ηλίας Βρεττός, το γεγονός ότι δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο βοήθησε πολύ στο να συνεχίσουν μαζί.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.