Το φλερτ της συνοδού του Μπέζος στον Ντι Κάπριο και η… απάντηση του ιδιοκτήτη της Amazon στον ηθοποιό - Δείτε βίντεο

Το φλερτ της συνοδού του Μπέζος στον Ντι Κάπριο και η… απάντηση του ιδιοκτήτη της Amazon στον ηθοποιό - Δείτε βίντεο

Η Λόρεν Σάντσες «έλιωσε» μπροστά στον χολιγουντιανό ηθοποιό, γεγονός που σχολιάστηκε πολύ στα social media - Ο Τζεφ Μπέζος αποφάσισε να δείξει τη ζήλια, αλλά και... το χιούμορ του

dicaprio_bezos_wife_art
Ο Τζεφ Μπέζος θέλησε να «πειράξει» τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο μετά τον χαμό που προκλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή βίντεο από το πάρτι του LACMA Art+Film Gala στο Λος Άντζελες, που δείχνει τη συνοδό του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της Amazon να φλερτάρει με τον ηθοποιό του «Τιτανικού».

«Ο Λεο είναι ο κύριος θα σου κλέψω το κορίτσι», αναφέρει το Barstool Sport που ανέβασε το video το οποίο έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά.



Ο Μπέζος θέλοντας να απαντήσει ανέβασε μια φωτογραφία στο Twitter στην οποία ποζάρει σε μια ταμπέλα που γράφει «Κίνδυνος! Γκρεμός. Θανάσιμη πτώση» με την εξής λεζάντα: «Λέο, έλα εδώ, θέλω να σου δείξω κάτι…».

jeff


Κλείσιμο
Εκτός από τις ματιές που ρίχνει η Λόρεν Σάντσες στον Ντι Κάπριο οι χρήστες του twitter «γλέντησαν» τον κ. Amazon και για την διαφορά ύψους.

Αν και ο ηθοποιός είναι 1,83 και ο Μπέζος δεν ξεπερνάει το 1,75, η διαφορά τους φαίνεται μεγαλύτερη γιατι προφανώς ο Ντι Κάπριο βρίσκεται σε κάποιο είδος υπερυψωμένης επιφάνειας.



Από την πλευρά της η Λόρεν Σάντσες θέλοντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία στέκεται στο πλευρό του κύριου «202 δισεκατομμύρια δολάρια», τον κοιτάει όλο ενθουσιασμό και γράφει... « Όμορφη βραδιά χθες  στο @LACMA Art + Film Gala με οικοδεσπότες τους καταπληκτικούς @1evachow και @leonardodicaprio. Πολλά συγχαρητήρια στους φετινούς τιμώμενους @asherald, @kehindewiley και Steve Spielberg! Μια καταπληκτική εκδήλωση που θα ωφελήσει σημαντικές μουσειακές πρωτοβουλίες, εκθέσεις για τα επόμενα χρόνια. »





Ειδήσεις σήμερα

Όχι σε lockdown ακόμη κι αν το προτείνει η επιτροπή γιατί έχουμε το εμβόλιο, ξεκαθαρίζει ο Βορίδης

Με την σχολική κάρτα οι μαθητές στα μαγαζιά και την εστίαση, λέει ο Γεωργαντάς

Στις Άγριες Μέλισσες ο Ζάχος δείχνει τις προθέσεις του στην Ελένη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης