Από χθες έγινε γνωστή η είδηση ότι ο Γιάννης Αϊβάζης νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο «Σωτηρία» αν και είναι πλήρως εμβολιασμένος. Μάλιστα ο ίδιος ο ηθοποιός είχε ανεβάσει στο Instagram του story μέσα από δωμάτιο νοσοκομείου.
Σήμερα μέσα από την εκπομπή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε πληροφορίες σχετικά με την εξέλιξη της υγείας του.
Σύμφωνα με όσα είπε η παρουσιάστρια του «Happy Day» ο Γιάννης Αϊβάζηςαντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με την αναπνοή του και κάποιες φορές χρειάζεται τη βοήθεια οξυγόνου. Όλα ξεκίνησαν από ένα κρυολόγημα επειδή όμως παρακολουθούσε το οξυγόνο του είδε ότι είχε πέσει, κατάλαβε ότι κάτι δε πάει καλά και πήγε στο νοσοκομείο όπου και παρέμεινε.
Μάλιστα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε δημοσιογράφος της εκπομπής μαζί του αυτό που του έκανε εντύπωση είναι ότι η φωνή του έβγαινε με ιδιαίτερη δυσκολία.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.