Η τελευταία φωτογραφία της Χαλίνα πριν σκοτωθεί: Τι λέει ο ηλεκτρολόγος που την κράτησε αιμόφυρτη στα χέρια του

Η τελευταία φωτογραφία της Χαλίνα πριν σκοτωθεί: Τι λέει ο ηλεκτρολόγος που την κράτησε αιμόφυρτη στα χέρια του

Ο ηλεκτρολόγος της ταινίας που κρατούσε την ετοιμοθάνατη στην αγκαλιά του μοιράστηκε την τελευταία φωτογραφία των γυρισμάτων της στο παρεκκλήσι όπου πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον Άλεκ Μπάλγουιν - Ο Σερζ Σβετνόι έκανε λόγο για «αμέλεια και αντιεπαγγελματισμό»

pjimage__25_
Ο επικεφαλής ηλεκτρολόγος της κινηματογραφικής ταινίας «Rust» μοιράστηκε την τελευταία φωτογραφία της Χαλίνα Χάτσινς λίγο πριν η 42χρονη διευθυντήρια φωτογραφίας σκοτωθεί από την σφαίρα που έφυγε από το όπλο του ηθοποιού Άλεκ Μπάλγουιν.

Ο Σερζ Σβετνόι στεκόταν δίπλα στην άτυχη γυναίκα όταν  δέχθηκε την σφαίρα που την σκότωσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας μέσα στην εκκλησία. Η φωτογραφία τραβήχτηκε την ίδια ημέρα του συμβάντος και δείχνει την Χάτσινς (σε κόκκινο κύκλο) να κρατά μια κάμερα ενώ ο Άλεκ Μπάλγουιν στέκεται περιτριγυρισμένος από μέλη του πληρώματος στο αμυδρά φωτισμένο, σκηνικό της εκκλησίας.

αλεκ1


Το έμπειρο μέλος του πληρώματος περιγράφει τη φρικτή στιγμή που κράτησε την Χαλίνα στην αγκαλιά του καθώς η 42χρονη αιμορραγούσε στα χέρια του λίγο πριν υποκύψει στα τραύματά της.

αλεκ4
Κλείσιμο


Πυροβολήθηκε στο στήθος και σκόνταψε πίσω πριν καταρρεύσει λέγοντας: «Δεν νιώθω τα πόδια μου»,  ενώ ο σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα τραυματίστηκε

Δημοσιεύοντας μια συγκινητική ανάρτηση ως φόρο τιμής στην διευθύντρια φωτογραφίας και φίλη του, ο Σβεντόι έκανε λόγο για «αμέλεια και αντιεπαγγελματισμό», κατηγορώντας τους υπεύθυνους που δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους, προσλαμβάνοντας μια άπειρη οπλουργό.



«Ναι, στάθηκα ώμος με ώμο με τη Χαλίνα κατά τη διάρκεια αυτού του μοιραίου πυροβολισμού που της έκοψε το νήμα της ζωής και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα. Την κρατούσα στην αγκαλιά μου ενώ πέθαινε. Το αίμα της ήταν στα χέρια μου. Δεν εύχομαι σε κανέναν να περάσει αυτό που πέρασα εγώ, αυτό που πέρασαν ο σύζυγός της Ματ Χάτσινς, ο γιος της, αλλά και ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλγουιν, στον οποίο δόθηκε ένα το όπλο στα γυρίσματα. Πρέπει να ζει με τη σκέψη ότι αφαίρεσε τη ζωή του ανθρώπου εξαιτίας αντιεπαγγελματιών».

αλεκ7


Ο ηλεκτρολόγος είπε ότι η Χάνα Γκουτιέρες Ριντ, η 24χρονη που ήταν υπεύθυνη για το γέμισμα των όπλων και έδωσε στον Άλεκ Μπάλγουιν το vintage πιστόλι Colt, ήταν μικρή και άπειρη για αυτή τη δουλειά.

αλεκ6


«Το άτομο που έπρεπε να έχει ελέγξει αυτό το όπλο πριν το φέρει στο σετ δεν το έκανε. ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!», έγραψε σε ανάρτησή του.

αλεκ5


Το έμπειρο μέλος του πληρώματος κάλεσε τους παραγωγούς να διασφαλίσουν ότι ανάλογο δυστύχημα δεν θα επαναληφθεί ποτέ, προσλαμβάνοντας εξειδικευμένο προσωπικό που ξέρει πώς να προσφέρει ασφάλεια σε δυνητικά επικίνδυνα σετ.

αλεκ_3
Στην φωτογραφία από το σετ του πλατό με τα μέλη του καστ και του συνεργείου σε κόκκινο κύκλο διακρίνονται ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλγουιν, η διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς και η νεαρή οπλουργός Χάνα Γκουτιέρες Ριντ




Ειδήσεις σήμερα

Καταδίωξη στο Πέραμα: Γιατί το Κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. έδωσε εντολή «τέλος, απομακρυνθείτε»

Άλκης Δαυίδ: «Δεν έχω δισεκατομμύρια, τους κορόιδεψα όλους» - Η σεξουαλική παρενόχληση, η κάνναβη και οι αποζημιώσεις

Τζένα Μπέντλεϊ: Η «βασίλισσα του OnlyFans» περιγράφει ένα πάρτι στην έπαυλη του Playboy - «Celebrities έκαναν σεξ παντού»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης