GNTM 4: Το «όνειρο» της Άννας έγινε... εφιάλτης - Δείτε βίντεο

GNTM 4: Το «όνειρο» της Άννας έγινε... εφιάλτης - Δείτε βίντεο

Η στρατηγική των παικτών που εκνεύρισε τους κριτές, το disadvantage του Ναπολέωντα και οι καλύτερες και χειρότερες φωτογραφίες

αννα
Ακόμα μια δοκιμασία αποχώρησης ολοκληρώθηκε στο GNTM 4 με τους διαγωνιζόμενους στο τέλος του επεισοδίου της Τρίτης να μένουν 11, καθώς νωρίτερα ειχε αποχωρήσει οικειοθελώς ο Βασίλης.

Τα υποψήφια μοντέλα εμφανίστηκαν στο ανανεωμένο και ειδικά διαμορφωμένο πλατό, όπου η Ζενεβιέβ Μαζαρί τους ανακοίνωσε πως για τη δοκιμασία αποχώρησης θα πρέπει να "σηκωθούν" απ' το κρεβάτι και να πρωταγωνιστήσουν σε ένα ονειρικό fashion clip, το οποίο στη συνέχεια θα κατέληγε σε ένα εναλλακτικό catwalk.



Ο Ναπολέων ως νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας με τον μύλο, μοίρασε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα στους συμπαίκτες του, αποφασίζοντας ποιοι από αυτούς θα κάνουν το όνειρο και ποιοι τον εφιάλτη αλλά και ποιοι θα έχουν μόνο μια ευκαιρία και μια λήψη για να γυρίσουν το fashion clip. Η Αγάπη και ο Κωνσταντίνος ήταν οι δυο παίκτες που αποφάσισε να δυσκολέψει ο Ναπολέων.

Κλείσιμο


Η δοκιμασία για κάποιους πήγε καλά και για κάποιους άλλους όχι.














Την καλύτερη φωτογραφία είχε ο Ντίνος, ο οποίος εντυπωσίασε τους κριτές και έτσι κέρδισε και τα πλεονεκτήματα στην επόμενη δοκιμασία.



Οι τρεις με τις λιγότερες καλές φωτογραφίσεις ήταν η Άννα, ο Ναπολέων και η Μαρία. Έτσι, οι συμπαίκτες τους κλήθηκαν να ψηφίσουν ποιος από τους τρεις θα σωθεί. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, φανερώθηκε ότι τα παιδιά "μαγειρεύουν" το αποτέλεσμα, καθώς επικράτησε ασυνεννοησία κι ο Στυλιανός είπε άλλο όνομα από αυτό που ήθελε. Οι Δημήτρης Σκουλός, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και Άγγελος Μπράτης αντέδρασαν γιατί κατάλαβαν πως οι συμμετέχοντες συνεννοήθηκαν να δημιουργήσουν ισοψηφία ανάμεσα στην Μαρία και στην Άννα για να φύγει από πάνω τους η ευθύνη και να μεταφερθεί ξεκάθαρα στους κριτές. την Ισμήνη να αναφέρει ότι στο επόμενο πλατό θα ανακοινωθεί, αν οι παίκτες θα διατηρήσουν το δικαίωμα ψήφου τους.



Η παίκτρια που σώθηκε ήταν η Μαρία. Αντίθετα η παίκτρια που αποχώρησε ήταν η Άννα Βαλτατζή, η οποία στο σετ δεν τα πήγε καλά και το συναίσθημα που έβγαζε ήταν περισσότερο ενός εφιάλτη, παρά ονείρου.



Μάλιστα η ίδια εξομολογήθηκε ότι είχε στο μυαλό της μία φίλη της που πέθανε από καρκίνο.



«Χαίρομαι που άφησα το στίγμα μου. Οι κριτές με βοήθησαν πολύ και αυτός είναι ο λόγος που έχω βελτιωθεί. Όλη αυτή η εμπειρία ήταν τέλεια και θα μου μείνει για μια ζωή», δήλωσε αποχωρώντας η Άννα.


Ειδήσεις σήμερα

Καταδίωξη στο Πέραμα: Γιατί το Κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. έδωσε εντολή «τέλος, απομακρυνθείτε»

Άλκης Δαυίδ: «Δεν έχω δισεκατομμύρια, τους κορόιδεψα όλους» - Η σεξουαλική παρενόχληση, η κάνναβη και οι αποζημιώσεις

Τζένα Μπέντλεϊ: Η «βασίλισσα του OnlyFans» περιγράφει ένα πάρτι στην έπαυλη του Playboy - «Celebrities έκαναν σεξ παντού»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης