Στο νοσοκομείο με κορωνοϊόνοσηλεύεται οΓιάννης Αϊβάζης. Ο ηθοποιός ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου.
Όπως ειπώθηκε στο Πρωινό, τα επίπεδα του οξυγόνου του έπεσαν το βράδυ της Δευτέρας, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η εισαγωγή του στο νοσοκομείο. Ο ίδιος έχει εμβολιαστεί πλήρως κατά του κορωνοϊού από τον περασμένο Μάιο.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.