Νίκος Μουρατίδης: «Έχει τύχει να ζητήσω συγγνώμη και να κατεβάσω άρθρα μου, γιατί με απείλησαν με μηνύσεις»

Νίκος Μουρατίδης: «Έχει τύχει να ζητήσω συγγνώμη και να κατεβάσω άρθρα μου, γιατί με απείλησαν με μηνύσεις»

Το blog του, οι μηνύσεις, οι καταχρήσεις που έκοψε μαχαίρι και τα talent shows, που έχουν γίνει πλέον, «σούπα»

mouratidis
Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Νίκος Μουρατίδης και δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά τόσο για το blog του και τον πόλεμο που έχει δεχτεί για όσα γράφει, αλλά και τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόραση και τις διαφορές τους με αυτά του παρελθόντος.

Όπως αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, ανάμεσα στα άτομα που έχουν σχολιάσει αρνητικά τα λεγόμενά του ήταν και η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf40ow8ccs1d-st)


«Με παίρνουν συχνά να διαμαρτυρηθούν για κάτι που έγραψα στο blog μου, μου έχουν στείλει εξώδικα, με έχουν βρίσει. Η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη με πήρε και με έβρισε, με έκανε σκουπίδι, επειδή έγραψα ότι δεν είχε πολύ το μυαλό του στην δουλειά. Βέβαια, έχει τύχει να ζητήσω και συγγνώμη σε 1-2 περιπτώσεις και έχω κατεβάσει και άρθρα μου, γιατί με απείλησαν με μηνύσεις», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα προσωπικά του και παραδέχτηκε πως δεν έχει υπάρξει ποτέ ερωτευμένος στην ζωή του: «Δεν έχω υπάρξει ερωτευμένος ποτέ στην ζωή μου, νομίζω. Είχα σχέσεις, αλλά δεν κυλιόμουν στα πατώματα. Δεν ξαναπαντρεύτηκα ποτέ, είχα πολλές δουλειές».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf40jhrq88vt-st)
Κλείσιμο

Μίλησε επίσης για τις καταχρήσεις που έκανε στο παρελθόν, κατά την «ξέφρενη δεκαετία του 80», όπως την χαρακτήρισε. Όπως δήλωσε, είχε φτάσει σε όλες τις ακρότητες, όμως τελικά έκοψε τα πάντα, μετά από ένα ακραίο περιστατικό. «Κάποια στιγμή στο κοντινό παρελθόν, γύρισα σπίτι 8 το πρωί και είδα μπροστά μου τον δράκουλα. Εκεί συνειδητοποίησα ότι είχα φτάσει στα άκρα και τα έκοψα όλα μαχαίρι».

Τέλος, για τα σημερινά talent shows, ανέφερε: «Ήμασταν πολύ χαριτωμένοι και ταυτόχρονα αιχμηροί ως κριτές. Τώρα μου φαίνονται σούπα. Τότε ως κριτές παίρναμε μεγάλα ποσά. Όταν πήγα στο Star Academy, δεν είχα ούτε δουλειά, ούτε λεφτά, για αυτό πήγα και στην Αννίτα. Όλα τα λεφτά που έβγαλα, τα έφαγα».





Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Σήμερα τα «αποκαλυπτήρια» από τον Παπανδρέου

Βιασμός 8χρονης στη Ρόδο: Ψάχνουν συνεργούς της θείας – Τι λέει ο παππούς στο protothema.gr

Ζακ Κωστόπουλος: Σήμερα η δίκη για τον θάνατό του - Έξι κατηγορούμενοι στο εδώλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης