Νίκος Μουρατίδης: «Η κριτική επιτροπή στα talent shows είναι σούπα, τα νέα παιδιά έχουν περισσότερο ταλέντο από αυτούς»

Νίκος Μουρατίδης: «Η κριτική επιτροπή στα talent shows είναι σούπα, τα νέα παιδιά έχουν περισσότερο ταλέντο από αυτούς»

Αντίθετος δηλώνει ο Νίκος Μουρατίδης με την επιλογή των προσώπων, που πλαισιώνουν πλέον, τις κριτικές επιτροπές στα μουσικά ριάλιτι

μουρατι
O Νίκος Μουρατίδης, έχοντας διαγράψει πολλά χιλιόμετρα στον χώρο της μουσικής ως μάνατζερ και ραδιοφωνικός παραγωγός, μίλησε σχετικά με τα talent shows που κυκλοφορούν, αλλά και τους ανθρώπους, που επιλέγονται για την κριτική επιτροπή.

Όπως ανέφερε, πλέον τα μουσικά ριάλιτι είναι τόσα πολλά που χάνουν το νόημά τους. «Τα talent shows είναι μια χαρά για την τηλεόραση. Είναι διασκεδαστικό να παρακολουθεί ο τηλεθεατής, αλλά γίνονται πια τόσα πολλά, που δεν προλαβαίνουμε να τα αφομοιώσουμε ούτε εμείς, αλλά ούτε και οι ίδιοι οι παίκτες», ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not».



Στη συνέχεια μίλησε για τις κριτικές επιτροπές, οι οποίες κατά την γνώμη του αποτελούνται από τα λάθος άτομα. «Δεν θα έβαζα σε κριτική επιτροπή τραγουδιστές. Ούτε καν. Θα έβαζα συνθέτες, στιχουργούς, παραγωγούς και μάνατερ, Αυτοί είναι που ξέρουν. Οι τραγουδιστές δεν θέλουν να τσαλακωθούν, τα βρίσκουν όλα ωραία. Επίσης, βάζουν στις επιτροπές κάτι μετριότατους τραγουδιστές για να κρίνουν νέα παιδιά, που στην ουσία είναι καλύτερα από εκείνους. Για αυτό πλέον, οι κριτικές επιτροπές είναι σούπα».

Τέλος, ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε για την πολυαναμενόμενη τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη, στην οποία μάλιστα, έχει μεγάλη αδυναμία, όπως δηλώνει. «Θα το δω λίγο στην αρχή. Την Ελένη την αγαπώ πάρα πολύ. Μου έχει σταθεί, με έχει συμβουλεύσει. Με έχει χώσει στο καμαρίνι και μου είχε πει: πρόσεχε καλά, αυτό κι αυτό. Ήταν από τις λίγες που το έκαναν. Κάθε φορά που με καλεί, πάω. Είναι μία κούκλα, σαν κουφέτο αυτή η γυναίκα. Είναι τρομερό», ανέφερε.





Ειδήσεις σήμερα

Εντυπωσιακό βίντεο: Το «Εξπρές Σκοπελίτης» παλεύει με τα κύματα στη Νάξο

Η Βρετανία σκέφτεται να θέσει εκτός νόμου τα ταξίδια στο Αφγανιστάν

Ανησυχητική η αύξηση των κρουσμάτων στην Τουρκία: Σχεδόν 19.000 μολύνσεις, 232 ασθενείς κατέληξαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης