Η σχέση της Μαίρης Συνατσάκηκαι του Ίαν Στρατή ήταν λίγο-πολύ κοινό μυστικό, μέχρι πριν λίγες ημέρες, όταν και η ηθοποιός παραδέχτηκε τελικά ότι είναι μαζί.
Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό βρέθηκε στα γυρίσματα της θεατρικής παράστασης Hair, όπου και πρωταγωνιστεί η Μαίρη Συνατσάκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση τους, αλλά και στο πώς λειτούργησε μεταξύ τους η συγκατοίκηση.
«Δεν νιώθω καμία πίεση που είμαστε μαζί και στην ζωή και στο θέατρο. Έχουμε τρεις γάτες στο σπίτι, θα δούμε πόσο θα αυξηθεί αυτός ο αριθμός. Να υιοθετείτε αδέσποτα, για να μην χρειαστεί να τα πάρουμε όλα εμείς», δήλωσε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.
Στην συνέχεια πρόσθεσε πως ο Ίαν Στρατήςείναι αυτός που φροντίζει για την μαγειρική, καθώς εκείνη ξεκίνησε να ασχολείται με την κουζίνα στην καραντίνα. «Μέσα στον κορωνοϊό άρχισα να ασχολούμαι με την μαγειρική. Ο Ίαν μαγειρεύει, όλα καλά τα κάνει αυτό το παιδί».
Τέλος, για την διαφορά των 7 χρόνων που υπάρχει μεταξύ τους, δήλωσε: «Αν κάποιος έχει να κάνει κάποιο σχόλιο για την διαφορά ηλικίας, ας κάνει. Δεν με αφορά. Το θεωρώ απαρχαιωμένο».
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.