Η σχέση της Μαίρης Συνατσάκηκαι του Ίαν Στρατή ήταν λίγο-πολύ κοινό μυστικό, μέχρι πριν λίγες ημέρες, όταν και η ηθοποιός παραδέχτηκε τελικά ότι είναι μαζί.
Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό βρέθηκε στα γυρίσματα της θεατρικής παράστασης Hair, όπου και πρωταγωνιστεί η Μαίρη Συνατσάκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση τους, αλλά και στο πώς λειτούργησε μεταξύ τους η συγκατοίκηση.
«Δεν νιώθω καμία πίεση που είμαστε μαζί και στην ζωή και στο θέατρο. Έχουμε τρεις γάτες στο σπίτι, θα δούμε πόσο θα αυξηθεί αυτός ο αριθμός. Να υιοθετείτε αδέσποτα, για να μην χρειαστεί να τα πάρουμε όλα εμείς», δήλωσε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.
Στην συνέχεια πρόσθεσε πως ο Ίαν Στρατήςείναι αυτός που φροντίζει για την μαγειρική, καθώς εκείνη ξεκίνησε να ασχολείται με την κουζίνα στην καραντίνα. «Μέσα στον κορωνοϊό άρχισα να ασχολούμαι με την μαγειρική. Ο Ίαν μαγειρεύει, όλα καλά τα κάνει αυτό το παιδί».
Τέλος, για την διαφορά των 7 χρόνων που υπάρχει μεταξύ τους, δήλωσε: «Αν κάποιος έχει να κάνει κάποιο σχόλιο για την διαφορά ηλικίας, ας κάνει. Δεν με αφορά. Το θεωρώ απαρχαιωμένο».
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.