Κάρλα Μπρούνι, Ναόμι Κάμπελ και Μίλα Γιόβοβιτς έκαναν πασαρέλα για τον οίκο Balmain - Δείτε βίντεο

Κάρλα Μπρούνι, Ναόμι Κάμπελ και Μίλα Γιόβοβιτς έκαναν πασαρέλα για τον οίκο Balmain - Δείτε βίντεο

O διάσημος γαλλικός οίκος μόδας γιόρτασε με μια λαμπερή επίδειξη τα 10 χρόνια του Ολιβιέ Ρουστέινγκ στη θέση του δημιουργικού διευθυντή

balmain_e
Με μια λαμπερή επίδειξη γιόρτασε ο γαλλικός οίκος μόδας Balmain τα δέκα χρόνια παρουσίας του Ολιβιέ Ρουστέινγκ στη θέση του δημιουργικού διευθυντή. Διάσημα μοντέλα που έχουν αφήσει την σφραγίδα τους στον χώρο της μόδας - και όχι μόνο - ανέβηκαν στην πασαρέλα για να τιμήσουν τον σχεδιαστή. Ανάμεσά τους η Ναόμπι Κάμπελ, η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Κάρλα Μπρούνι, η Μίλα Γιόβοβιτς και η Νατάλια Βοντιάνοβα.

Φορώντας δημιουργίες υψηλής ραπτικής με στρατηγικά «ανοίγματα» που αποκάλυπταν τμήματα γυμνού δέρματος, δυναμικά σακάκια με βάτες και μακριά παλτό, τα μοντέλα έλαμψαν μέσα στο κατάμεστο music hall κοντά στον Σηκουάνα.



Στο τέλος της επίδειξης, ο σχεδιαστής υποκλίθηκε μπροστά στο κοινό που τον επευφημούσε, πλαισιωμένος από περισσότερα από 10 εντυπωσιακά μοντέλα, ντυμένα με φορέματα με παγιέτες.

Κλείσιμο


Στο διήμερο φεστιβάλ που διοργάνωσε ο οίκος Balmain για να τιμήσει τον σχεδιαστή του, συμμετείχαν οι διάσημοι καλλιτέχνες Jesse Jo Stark, Doja Cat and Franz Ferdinand.



Υπενθυμίζεται ότι δεκάδες οίκοι πραγματοποιούν επιδείξεις στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, που θα κρατήσει μέχρι τις 5 Οκτωβρίου, καθώς η επιβράδυνση της πανδημίας και η χαλάρωση των μέτρων διευκολύνουν τη διεξαγωγή event που πριν από λίγο καιρό ήταν απαγορευμένα.


Balmain_naomi
Balmain_mila
Balmain_carla


Ειδήσεις σήμερα:

Η Ιωάννα ανεβαίνει στο βήμα του μάρτυρα: Σήμερα καταθέτει για την επίθεση με το βιτριόλι

Όλο και περισσότερα κρούσματα σε παιδιά - Συναγερμός για την ηλικιακή ομάδα 12-17 χρόνων

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα των ραντεβού για τη χορήγηση τρίτης δόσης εμβολίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης