La Casa De Papel: Χιλιάδες φαν περιμένουν την 5η σεζόν - Την Παρασκευή η πρεμιέρα με πλοκή που κόβει την ανάσα

La Casa De Papel: Χιλιάδες φαν περιμένουν την 5η σεζόν - Την Παρασκευή η πρεμιέρα με πλοκή που κόβει την ανάσα

Η διάσημη συμμορία αντιμετωπίζει μια από τις πιο σκοτεινές στιγμές της, αφού έχει χάσει ένα μέλος της - Στις 3 Δεκεμβρίου το μεγάλο φινάλε - Τρία νέα πρόσωπα και τον «καθηγητή» όπως δεν τον έχουμε δει έως τώρα

la-casa-de-papel
Παγκόσμια αίσθηση προκάλεσε η προβολή της ισπανικής σειράς «La Casa de Papel», καθηλώνοντας από την πρώτη κιόλας σεζόν, το 2017, εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο. Έφτασε η στιγμή που η αδρεναλίνη ανεβαίνει στα ύψη καθώς ξεκινά η πέμπτη και τελευταία σεζόν της σειράς.

Θα αποτελείται από πέντε επεισόδια, με το σύνθημα των πιο αγαπημένων ληστών της μικρής οθόνης να είναι «Ελευθερία ή Θάνατος».

Οι ληστές με τα πορτοκαλί και τις μάσκες του Νταλί κάνουν φινάλε, με το πρώτο σετ πέντε επεισοδίων του La Casa De Papel να ανεβαίνει στο Netflix την Παρασκευή. Το οριστικό «αντίο» θα ξετυλιχθεί σε τρεις μήνες, στις 3 Δεκεμβρίου.


Πυροβολισμοί και κυνηγητό που δεν περιμένει κανείς, έξυπνες κινήσεις και απρόβλεπτες εξελίξεις συνθέτουν το σκηνικό της πέμπτης σεζόν, μιας από τις πιο δημοφιλείς, μη αγγλόφωνες, σειρές του Netflix που κατά την τέταρτη σεζόν συγκέντρωσε πάνω από 65 εκατομμύρια προβολές.

Κλείσιμο
Γράφοντας για την τελευταία σεζόν, δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλούν για συναρπαστική τροπή.

Όπως έχει ανακοινώσει το Netflix, ο πέμπτος κύκλος θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα χωριστεί σε δύο μέρη.


Σε αυτή τη σειρά επεισοδίων με τίτλο «La Casa de Papel Part 5, Volume 1», η συμμορία αντιμετωπίζει μια από τις πιο σκοτεινές στιγμές της, αφού έχει χάσει ένα μέλος της. «Αυτό που ξεκίνησε ως ληστεία, θα τελειώσει με πόλεμο», αναφέρει το Netflix.

Ο καθηγητής συνελήφθη από την επιθεωρητή Sierra (Najwa Nimri) και, για πρώτη φορά, δεν έχει σχέδιο διαφυγής. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει η συμμορία.

Στο τρέιλερ, η Τόκιο (Úrsula Corberó) περιγράφει τις 100 ώρες που έχουν περάσει κλεισμένοι στην Τράπεζα της Ισπανίας. «Είναι σαν να έχουν περάσει εκατό χρόνια» λέει.

Την ίδια ώρα ο Kαθηγητής αποκαλύπτει ότι ο συνταγματάρχης Tamayo (Fernando Cayo) συγκεντρώνει στρατό για να εισβάλει στην Τράπεζα της Ισπανίας και να βάλει ένα τέλος στην ιστορία.

Εκτός από τους συνήθεις υπόπτους, στη τελευταία σεζόν προστίθενται και οι ηθοποιοί Miguel Ángel Silvestre και Patrick Criado.

Ο Patrick Criado θα υποδυθεί τον Ραφαέλ, έναν 31χρονο μηχανικό που θέλει να ζήσει μια τελείως διαφορετική ζωή από εκείνη του πατέρα του, Berlin (Pedro Alonso) και ίσως κρατά στα χέρια του τη λύση για να δραπετεύσει η συμμορία. Το όνομά του είχε αναφερθεί, μάλιστα, στην πρώτη σεζόν, όταν ο Berlin λέει στη Rio τι σημαίνει να έχεις παιδί -«Είναι μια πυρηνική κεφαλή που θα καταστρέψει τα πάντα».

Άλλος ένας χαρακτήρας που προστίθεται είναι ο René, πρώην σύντροφος της Tokyo (Ursula Corbero) και μεγάλος έρωτας της ζωής της, τον οποίο τελευταία φορά είδε μέσα σε μια λίμνη αίματος ενώ μαζί του είχε κάνει τις πρώτες ληστείες της. Τον ρόλο υποδύεται ο ηθοποιός Miguel Ángel Silvestre, που έχει εμφανιστεί στην ταινία «Verbo» του Πέδρο Αλμοδόβαρ και στις σειρές «Sky Rojo», «Sense8» και στο «Narcos» του Netflix.

Τέλος, ο Jose Manuel Seda θα παίξει τον ρόλο του Sagasta, του σκληρού διοικητή των Ειδικών Δυνάμεων του ισπανικού στρατού, που είναι αδίστακτος και δεν φοβάται να ξεπεράσει τα όρια και να καταστρατηγήσει τη νομιμότητα, κάτι που θα δυσκολέψει πολύ τον καθηγητή.

Ειδήσεις σήμερα

Στα 2.840 τα νέα κρούσματα - 332 ανεμβολίαστοι από τους 362 διασωληνωμένους

Μαργαρίτα Θεοδωράκη στο protothema.gr: «Θα σεβαστώ κάθε επιθυμία του πατέρα μου»

Κυπαρισσία: Σε γυναίκα ηλικίας γύρω στα 40 ανήκει ο «τσιμεντωμένος» σκελετός - Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης