ΗΕλένη Μενεγάκη επιστρέφει στην μικρή οθόνη, ύστερα από έναν χρόνο απουσίας και στο πλευρό της θα βρεθεί μία παλιά της συνεργάτης, που δεν είναι άλλη από την Ελιάνα Χρυσικοπούλου.
Στην ίδια τηλεοπτική ομάδα θα βρεθούν ακόμα, ο Σάββας Πούμπουρας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ένας επιπλέον παλιός της συνεργάτης, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.
Μάλιστα, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για την επιστροφή της στο τηλεοπτικό γυαλί με την Ελένη Μενεγάκη.
Συγκεκριμένα, ανάρτησε μία κοινή τους φωτογραφία και στην λεζάντα κάτω από αυτήν, έγραψε: «Εκεί που νιώθεις όμορφα πάντα να επιστρέφεις @elenimenegaki Που αλλού; Στο @megatvcom φυσικά».
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους