Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ανήκει και αυτή στους celebrities, που διάλεξαν την Μύκονογια τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Η γνωστή τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor εντοπίστηκε από τον φακό του Mykonos Live TV στο νησί των Ανέμων και συγκεκριμένα στο beach club «SantAnna» στην παραλία Παράγκα.
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου φόρεσε το κόκκινο μικροσκοπικό μπικίνι της, το οποίο έκανε φοβερή αντίθεση με το μαυρισμένο της κορμί και μαζί με μία εξίσου εντυπωσιακή φίλη της «άναψε φωτιές» στο νησί των Ανέμων.
Τις δύο γυναίκες συνόδευε ένας φίλος της τραγουδίστριας, ενώ ο αγαπημένος της τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, δεν εντοπίστηκε στην παρέα τους.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.