Είναι τα πρόσωπα των ημερών. Ο λόγος για τηΜαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη οι οποίοι αν και λένε πως δεν είναι ζευγάρι είναι καθημερινά μαζί, μετά τον τελικό του Survivor.
Εκείνη βρίσκεται συχνά στο μαγαζί του επιχειρηματία στο Περιστέρι, κάνουν κοινές δημόσιες εξόδους, ενώ το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποίησαν το πρώτο τους ταξίδι εκτός Αθηνών, κάτι που γνωστοποίησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μέσα από ένα live της στο Instagram.
Οι δυο τους, μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου κι έναν ακόμη φίλο τους ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για να γνωρίσουν τον κόσμο, που τους στήριξε και τους αγάπησε στο παιχνίδι από κοντά.
«Θέλω μία τεράστια χάρη, επειδή έχει γίνει χαμός με τον κορωνοϊό και υπάρχουν πολλά κρούσματα. Ακόμα και γνωστοί μας. Εμείς έχουμε κάνει όλα τα τεστ, έχουμε βγει αρνητικοί. Επειδή θέλουμε να είμαστε όλοι καλά, να φοράμε τις μάσκες μας και να κρατάμε αποστάσεις για να μη γίνει καμιά στραβή. Ερχόμαστε Θεσσαλονίκη να σας δούμε» είπε στο live η 25χρονη γυμνάστρια.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race