O Γιώργος Ασημακόπουλος έφτασε μέχρι την πεντάδα του φετινού Survivor. O σχεδιαστής μόδας λίγο πριν αφήσει τον Άγιο Δομίνικο και το ριάλιτι επιβίωσης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις σε ένα insta Story.
Ξεκούραστος, καθαρός, ξυρισμένος και περιποιημένος ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν στη δύσκολη μάχη που έδωσε.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»