Η Κόρτνεϊ Κοξ παραδέχτηκε τον «πλατωνικό της έρωτα» με τον Τζιμ Κάρεϊ: «Σίγουρα υπήρχε κάτι, είναι ο πιο αστείος άνθρωπος»

Η Κόρτνεϊ Κοξ παραδέχτηκε τον «πλατωνικό της έρωτα» με τον Τζιμ Κάρεϊ: «Σίγουρα υπήρχε κάτι, είναι ο πιο αστείος άνθρωπος»

«Ήταν τόσο αστείος, μας έκανε να γελάμε όλη την ώρα», λέει η ηθοποιός

cox_carrey
Στην εκπομπή του Χόουαρντ Στερν «SiriusXM» εμφανίστηκε η Κόρτνεϊ Κοξ και αποκάλυψε πως κάποτε ο Τζιμ Κάρεϊ δεν ήταν μόνο φίλος της.

Η αγαπημένη ηθοποιός της σειράς «Τα Φιλαράκια» εξήγησε πως κατά την συμμετοχή τους στην ταινία «Ace Ventura», όπου εκείνη υποδυόταν την Μελίσα Ρόμπινσον και εκείνος τον διάσημο ντεντέκτιβ ζώων, η ίδια σίγουρα δεν τον έβλεπε «φιλικά»

Στην ερώτηση του οικοδεσπότη για το πώς της είχε φανεί η συνεργασία τους, η Κοξ απαντάει: «Ήταν τόσο αστείος, μας έκανε να γελάμε όλη την ώρα. Θυμάμαι όταν ξεκινήσαμε για πρώτη φορά τις πρόβες, έπαιζε χαλαρά. Όταν όμως, ξεκινήσαμε τα γυρίσματα ενεργοποίησε το ταλέντο του και τότε σκέφτηκα: Θεέ μου, είναι ο πιο αστείος άνθρωπος».

Courteney Cox Admits Having Crush On Jim Carrey While Shooting For Ace Ventura


Τότε, ήρθε η στιγμή για τον Χόουαρντ Στερν να κάνει μία πιο «συγκεκριμένη» ερώτηση, αφού στο παρελθόν οι φήμες έκαναν λόγο για έναν «πλατωνικό έρωτα» μεταξύ των δύο ηθοποιών. «Υπήρχε σίγουρα κάτι», απάντησε λακωνικά η Κόρτνεϊ Κοξ, όταν ρωτήθηκε για το τι συνέβαινε μεταξύ τους.

Όταν όμως στην συνέχεια, ο παρουσιαστής επέμεινε να του απαντήσει με λεπτομέρειες, εκείνη απέφυγε ξανά την ερώτηση, λέγοντας πως «θέλει να πάει στο μπάνιο». Τότε εκείνος εξήγησε πως του φαίνεται αδιανόητο δύο τόσο ταλαντούχοι άνθρωποι να έρχονται τόσο κοντά και να μην υπάρχει τίποτα παραπάνω μεταξύ τους.

Κλείσιμο
Ace Ventura: Pet Detective (Jim Carrey & Courteney Cox)


«Αν ήμουν εγώ κοντά σου, τουλάχιστον θα προσπαθούσα», τής λέει για να λάβει ως απάντηση ένα ντροπαλό, σχεδόν αμήχανο χαμόγελο από την ηθοποιό.

Στο παρελθόν η Κόρτνεϊ Κοξ είχε μιλήσει ξανά για τον Τζιμ Κάρεϊ αναφέροντας πως έχει γνωρίσει και την άλλη πλευρά του χαρακτήρα του διάσημου κωμικού και μάλιστα την είχε γοητεύσει ιδιαίτερα. «Υπάρχει και μία άλλη πλευρά σε αυτόν, πιστέψτε με, η οποία είναι πολύ πιο σοβαρή και πραγματικά πολύ έντονη. Αλλά η κωμωδία είναι εκεί όλη την ώρα», είχε πει τότε η ηθοποιός -επιβεβαιώνοντας σχεδόν τα δημοσιεύματα της εποχής που τους ήθελαν ερωτευμένους.

carrey_cox









Ειδήσεις σήμερα

«Διευκολύνσεις» εμβολιασμένων: Ποιοι χώροι ανοίγουν, πώς θα ελέγχεται η είσοδος - Προ των πυλών οι ανακοινώσεις

Ματ Χάνκοκ: Εγκατέλειψε και τη σύζυγό του εκτός από το πόστο του υπουργού μετά από 6 εβδομάδες σχέσης με τη σύμβουλό του

Ο κυκλώνας Ενρίκε απειλεί τις δυτικές ακτές του Μεξικού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης