Emily in Paris: Η Λίλι Κόλινς βουτάει στον «μικροσκοπικό κόσμο» της Polly Pocket

Emily in Paris: Η Λίλι Κόλινς βουτάει στον «μικροσκοπικό κόσμο» της Polly Pocket

Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί περαιτέρω πληροφορίες για την ταινία

collins
Στη νέα ταινία της Λένα Ντάναμ θα πρωταγωνιστήσει η αγαπημένη ηθοποιός της σειράς του Netflix «Emily In Paris», Λίλι Κόλινς.

Η σκηνοθέτις πρόκειται να φέρει στην μεγάλη οθόνη ένα παιχνίδι, που λάτρεψαν πολλά κορίτσια στην παιδική τους ηλικία και δεν είναι άλλο από την διάσημη Polly Pocket. Και φυσικά, η Λίλι Κόλινς δεν θα μπορούσε να έχει άλλο ρόλο από τον πρωταγωνιστικό.



Η τηλεοπτική Έμιλι θα υποδυθεί την Polly Pocket, ενώ όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της, πρόκειται για ένα παιχνίδι με το οποίο ασχολούταν συνέχεια, όταν ήταν μικρή, καθώς την βοηθούσε να ξεφύγει από την πραγματικότητα δημιουργώντας τις δικές της ιστορίες.

Για να γνωστοποιήσει την είδηση και στους θαυμαστές της, η Λίλι Κόλινς ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, όπου φαίνεται να κρατάει στα χέρια της ένα παιχνίδι Polly Pocket. Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Μικρή Λιλ, μεγάλα νέα. Σαν παιδί ήμουν κολλημένη με τις Polly Pocket και το να ανακοινώσω αυτό το πρότζεκτ είναι ένα όνειρο, που γίνεται πραγματικότητα. Συνεργάζομαι με την πιο εμπνευσμένη ομάδα και θα επανασυστήσουμε την Πόλι στον κόσμο με έναν πολύ διασκεδαστικό και μοντέρνο τρόπο. Φέρνοντας όλα αυτά τα μικροσκοπικά παιχνίδια στην μεγάλη οθόνη. Είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη, που είμαι και στην θέση της παραγωγού και της ίδιας της Polly. Ανυπομονώ να βυθιστώ σε αυτό τον "παστέλ" κόσμο».


Δείτε την ανάρτηση:

Κλείσιμο










Ειδήσεις σήμερα: 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Κατερινόπουλος: Έγινε ταξίδι στην Κρήτη πριν τη δολοφονία

Προκλητικός και πάλι ο Ακάρ: Μάταια ξοδεύετε τους πόρους των Ελλήνων σε εξοπλισμούς

Νέο ασφαλιστικό: 14 ερωτήσεις και απαντήσεις για όλα όσα αλλάζουν


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης