Η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ μάχονται για το δικαίωμα ψήφου - Δείτε βίντεο

Η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ μάχονται για το δικαίωμα ψήφου - Δείτε βίντεο

Με μία ταινία μικρού μήκους ενθαρρύνουν το κοινό τους να διαφυλάξει το δικαίωμα ψήφου - Παρουσιάζουν πώς θα είναι σε λίγα χρόνια η Αμερική, όταν ο λαός της «θα έχει χάσει την φωνή του»

bloom_perry
Μία μικρού μήκους ταινία για την διεύρυνση του δικαιώματος της ψήφου κυκλοφόρησαν οι Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Τζέικ Κάσνταν.

Το ζευγάρι στηρίζει την επέκταση των δικαιωμάτων ψήφου και ελπίζει στην πραγματοποίησή της, ενώ παρουσιάζει στο κοινό πώς θα είναι το 2055 η Αμερική, αν το δικαίωμα τους καταπατηθεί. «Τίποτα δεν θα είναι όπως ξέρετε. Η Αμερική δεν θα υπάρχει πια στο μέλλον μας. Η δημοκρατία είναι νεκρή, χάσαμε την φωνή μας», λένε στην αρχή της ταινίας.



Το βίντεο με τίτλο «Μεταδόσεις από το Μέλλον», έχει επίσης ως σκοπό να πάψει η χρηματοδότηση προεκλογικών εκστρατειών, με στόχο την μείωση της επιρροής του χρήματος στην πολιτική. Το ζευγάρι εμφανίζεται ως ηλικιωμένοι αγωνιστές, που μάχονται για την σωτηρία της δημοκρατίας.

Η Κέιτι Πέρι αναφέρει: «Ξεκίνησε όταν η καταστολή των ψηφοφόρων έγινε ανεξέλεγκτη σε όλη την Αμερική. Τα νομοσχέδια για τα δικαιώματα ψήφου έσβησαν στη Γερουσία, έκλεισαν τα εκλογικά κέντρα. Χάσαμε το δικαίωμα ψήφου», με τον σύζυγό της και ηθοποιό Ορλάντο Μπλουμ να προσθέτει: «Δεν χρειάζεται να υπάρξει αυτό το μέλλον. Έχετε την δύναμη να το αλλάξετε, σώστε την δημοκρατία, όσο αυτό είναι δυνατόν».



Μέσα από το βίντεο, το ζευγάρι καλεί τους θεατές να επισκεφτούν τον ιστότοπο, που έχει δημιουργηθεί από την μη-κομματική, δημοκρατική οργάνωση RepresentUS, WHILEYOUCAN.US και να ενημερωθούν για τα δικαιώματά τους.











Ειδήσεις σήμερα: 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Κατερινόπουλος: Έγινε ταξίδι στην Κρήτη πριν τη δολοφονία

Προκλητικός και πάλι ο Ακάρ: Μάταια ξοδεύετε τους πόρους των Ελλήνων σε εξοπλισμούς

Νέο ασφαλιστικό: 14 ερωτήσεις και απαντήσεις για όλα όσα αλλάζουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης