Εδώ και μερικές ημέρες ο Παύλος Γαλακτερόςβρίσκεται στη Μύκονο και μοιράζεται συχνά με το κοινό του στιγμιότυπα από τις διακοπές του.
Ο πρώην παίκτης του Survivor, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κοινού, μέσα στον λίγο καιρό που έμεινε στο ριάλιτι επιβίωσης με το ήθος και την ευγένειά του, έχει στην συντροφιά του μερικές από τις πιο όμορφες γυναικείες παρουσίες.
Την προηγούμενη εβδομάδα ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε στο νησί των Ανέμων να απολαμβάνει όμορφες στιγμές στην θάλασσα παρέα με την Κατερίνα Λιόλου και την Έλενα Κώνστα. Αυτή τη φορά, μαζί του βρίσκεται άλλη μία αγαπημένη παίκτρια του Survivor. O λόγος για την Νικολέτα Μαυρίδη.
Οι δύο παίκτες είχαν ήδη αναπτύξει πολύ καλές φιλικές σχέσεις μέσα στο Survivor, ενώ μόλις βγήκαν συνέχισαν την παρέα τους, αυτή τη φορά όχι στα καταγάλανα νερά του Άγιου Δομίνικου, αλλά στης Μυκόνου. Μοιράστηκαν μάλιστα, πολλά κοινά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους με το κοινό τους στο Instagram.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.