Μετά από δώδεκα live concerts όπου η πιο άπαιχτη κριτική επιτροπή αξιολογούσε τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων, απόψε ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος δίνουν απλόχερα τις ευχές και τις πολύτιμες συμβουλές τους στους σπουδαστές και αφήνουν στο κοινό να επιλέξει τον μεγάλο νικητή.
Στο πλατό κοντά τους θα βρίσκονται όπως πάντα οι καθηγητές και ο διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος. Αυτή τη φορά όμως οι σπουδαστές θα έχουν μία επιπλέον ενθάρρυνση καθώς έχουν το δικαίωμα να καλέσουν έως δύο άτομα, από το φιλικό ή από το συγγενικό τους περιβάλλον.
Ειδικά για τη βραδιά του τελικού η Ελένη Φουρέιρα έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό performance. Στη σκηνή θα ανέβει επίσης ο Διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος αλλά και παλιοί σπουδαστές οι οποίοι θα ερμηνεύσουν ένα μοναδικό medley.
Ένα χρυσό συμβόλαιο με την Panik Records περιμένει τον μεγάλο νικητή της βραδιάς. Ποιον θα επιλέξει το τηλεοπτικό κοινό ως τον καλύτερο σπουδαστή της Ακαδημίας;
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.