Eurovision: Η Έλενα Τσαγκρινού χόρεψε την Ευρώπη σε... διαβολικούς ρυθμούς - Αποθέωση στο Twitter, ψηλά στα στοιχήματα

Eurovision: Η Έλενα Τσαγκρινού χόρεψε την Ευρώπη σε... διαβολικούς ρυθμούς - Αποθέωση στο Twitter, ψηλά στα στοιχήματα

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια και οι χορεύτριές της ανέβηκαν στη σκηνή με αέρα τελικού - Τι είπε η ίδια στις πρώτες της δηλώσεις μετά την εμφάνισή της - Οι χώρες που προκρίθηκαν στον τελικό του Σαββάτου - Την Πέμπτη ο  δεύτερος ημιτελικός με τη συμμετοχή της Ελλάδας

tsagkrinou-arthro
Με αέρα… τελικού ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision η Έλενα Τσαγκρινού και έκανε όλη την Ευρώπη να χορεύει στους ρυθμούς του «El Diablo». H εντυπωσιακή περφόρμερ έβαλε κυριολεκτικά φωτιά χθες βράδυ στη σκηνή της Eurovision εκπροσωπώντας την Κύπρο στον πρώτο ημιτελικό.

Η Έλενα ανέβηκε στη σκηνή του Ahoy Arena του Ρότερνταμ φορώντας μια λαμπερή ασημί δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη. Στη σκηνή τη συνόδεψαν τέσσερις ακόμα χορεύτριες, ντυμένες στα κόκκινα, οι οποίες έκλεψαν τις εντυπώσεις με την εμφάνισή τους.

Ο καθρέπτης στο σκηνικό φωτίστηκε με τη φράση «Εl Diablo» και στο τέλος του κομματιού τα μεγάλα χρυσά γράμματα πήραν φωτιά.

Η Τσαγκρινού και το «El Diablo» από το ξεκίνημα της βραδιάς είχε ανέβει πολύ ψηλά στα προγνωστικά και τελικά έλαβε πανηγυρικά το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Η κυπριακή αποστολή μάγεψε επιτροπές και κοινό - Οι πρώτες δηλώσεις της Έλενας

Η κυπριακή αποστολή παρουσίασε ένα άρτιο και φαντασμαγορικό performance, που «μάγεψε» τις κριτικές επιτροπές και το κοινό, αποσπώντας αποθεωτικά σχόλια. Στα πρώτα της λόγια η Έλενα Τσαγκρινού δήλωσε καταενθουσιασμένη και ευχαρίστησε το κοινό για τις ψήφους. «Δεν μπορώ να το πιστέψω, το ήθελα από την αρχή της καριέρας μου, είμαι έτοιμη να κλάψω», είπε αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Δείτε την εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού και της ομάδας της

El Diablo


Δείτε φωτογραφίες από την εμφάνιση της Έλενας
eldiablo-1
eldiablo-2
eldiablo-3
eldiablo-4
eldiablo-5
eldiablo-6
eldiablo-7
eldiablo-8
eldiablo-9
eldiablo-10
eldiablo-11


Αποθέωση στο Twitter

Κλείσιμο
Οι χρήστες του twitter παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον την εμφάνιση της κυπριακής συμμετοχής και… την έστειλαν με συνοπτικές διαδικασίες στο μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Η Έλενα Τσαγκρινού έκλεψε την παράσταση και γνώρισε την αποθέωση με τους χρήστες να κάνουν κολακευτικά σχόλια. Μάλιστα, μετά την ολοκλήρωση της εμφάνισής τη σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση των στοιχημάτων για τη νίκη.

Δείτε μερικά από τα tweets

Το «who is who» του «El Diablo»

Το «El Diablo», που έγραψαν οι παγκοσμίου φήμης δημιουργοί Thomas Stengaard, Jimmy «Joker» Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa και κυκλοφορεί από την Panik Records, παρουσιάστηκε στη σκηνή του Ahoy Arena του Ρότερνταμ μέσα από ένα εντυπωσιακό performance με οπτικά εφέ που βασίζονταν στους καθρέφτες και τις φωτιές, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του διεθνούς γνωστού Marvin Dietmann, ενώ τη δυναμική χορογραφία επιμελήθηκε η Chali Jennings. Η Έλενα Τσαγκρινού φόρεσε μία εκθαμβωτική δημιουργία της παγκοσμίου φήμης fashion designer Celia Kritharioti, με μέταλλο, πολύτιμους λίθους και κρύσταλλα. Το χτένισμα επιμελήθηκε ο Σταύρος Λιάρος και το make-up η Κορίνα Τακαρώνη.

Ποια είναι η Έλενα Τσαγκρινού

Η Έλενα Τσαγκρινού γεννήθηκε στην Αθήνα στις 16 Νοεμβρίου 1994) και είναι πρώην μέλος του συγκροτήματος OtherView. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική και φοίτησε σε Μουσικό Γυμνάσιο - Λύκειο. Το 2009, συμμετείχε στο talent show του ΑΝΤ1 «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Έχει μια αδελφή, την Βίλλυ.

Το καλοκαίρι του 2013, επιλέχθηκε σε οντισιόν από το συγκρότημα OtherView (μετά την αποχώρηση της Κρυσταλλίας) για τη θέση της τραγουδίστριας και έτσι υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία Feelgood Records. Στις 8 Ιανουαρίου 2014 κυκλοφόρησε το πρώτο τους κομμάτι με τίτλο «What You Want», σε στίχους και μουσική των ίδιων με την Gabriella Ellis.

Μετά την αποχώρηση της από τους OtherView, ξεκίνησε τις προετοιμασίες του πρώτου της προσωπικού album, ενώ τον Ιούνιο του 2018, εμφανίστηκε στα Mad Video Music Awards ερμηνεύοντας σε remix το κομμάτι του Πάνου Κιάμου «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» μαζί με τον Bo. Παράλληλα, ξεκίνησε εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο Fantasia Live με τους Κωνσταντίνο Αργυρό και Νίνο.

Στην προσωπική της ζωή από το 2017 είναι σε σχέση με τον Mike ο οποίος βρίσκεται διακριτικά στο πλευρό της και πριν τον ημιτελικό της είχε εκφράσει δημοσίως τη στήριξή του.

Ειδήσεις σήμερα:

Πέτρος Φιλιππίδης: Τρεις γυναίκες απειλούν να τον στείλουν φυλακή

Eurovision: Οι πρώτες δηλώσεις της Έλενας Τσαγκρινού μετά την πρόκριση στον τελικό

Χάρις Αλεξίου: Παίζει για πρώτη φορά στην Επίδαυρο με την σκηνοθετική καθοδήγηση του Γιώργου Νανούρη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης