Μιχάλης Χατζηγιάννης: Δείτε τον ως ποδοσφαιριστή στα εφηβικά του χρόνια (φωτογραφία)
«Γιόρτασε» την άνοδο της ομάδας του στην πρώτη κατηγορία
Με μια φωτογραφία από τα εφηβικά του χρόνια, όπου έπαιζε ποδόσφαιρο στην ομάδα της Κερύνειας, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης γιόρτασε την άνοδο της ομάδας του στην πρώτη κατηγορία.
Τη φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται να φορά την εμφάνιση της ομάδας, τη συνόδευσε και με τα παρακάτω λόγια:
«ΠΑΕΕΚ - Κερύνεια - Επιστροφή Η ΠΑΕΕΚ,η ιστορική ομάδα της Κερύνειας, για πρώτη φορά στα 69 χρόνια της ύπαρξής της, τα 47 από τα οποία στην προσφυγιά, κατορθώνει ν' ανέβει στην πρώτη κατηγορία του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Κύπρου. Ο άθλος αυτός της Ποδοσφαιρικής Αθλητικής Ένωσης της Επαρχίας Κερύνειας (ΠΑΕΕΚ), προκαλεί σε όλους εμάς τους Κερυνειώτες μεγάλη συγκίνηση, μας γεμίζει υπερηφάνεια και δυναμώνει την πίστη μας για επιστροφή στην αγαπημένη πόλη.
Υ.Γ Ως έφηβος κι εγώ πέρασα από τις ακαδημίες της ιστορικής ομάδας της πόλης μας. Από εκεί και η φωτογραφία»
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.