Κλόε Ζάο: Στην οικογένεια της Marvel και των Eternals μπαίνει η πολυσυζητημένη σκηνοθέτρια των Όσκαρ

Κλόε Ζάο: Στην οικογένεια της Marvel και των Eternals μπαίνει η πολυσυζητημένη σκηνοθέτρια των Όσκαρ

Η ταινία αποτελεί το τέταρτο μέρος της γνωριμίας του κοινού με τους υπερήρωες Eternals και είναι βασισμένη στην ομότιτλη σειρά κόμικ του Τζακ Κέρμπι - Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου

zao
H νικήτρια του φετινού Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας Κλόε Ζάο με την ταινία «Nomadland», ετοιμάζει τη δεύτερη κινηματογραφική της επιτυχία με τίτλο «The Eternals» σε συνεργασία με τη Marvel.

Ο Κέβιν Φάιγκι, διευθυντής της Marvel, σε συνέντευξη του στο Variety, ανέφερε πως αμέσως αναγνώρισε το ταλέντο της Κλόε Ζάο και κατάλαβε πως είχε αυτό, που χρειάζονταν στη Marvel. Δήλωσε πως οι σκηνές και οι τοποθεσίες, που επιλέγει η σκηνοθέτρια είναι ακριβώς το στυλ σκηνοθεσίας, που θέλουν και παραδέχτηκε πως «ξέρει να το κάνει καλύτερα από όλους».

Chloé Zhao accepts Best Director Academy Award for ‘Nomadland’ | GMA


Επίσης, τόνισε την προσπάθεια, που κατέβαλλε η Ζάο για τα γυρίσματα των κατάλληλων σκηνών στο «Eternals», καθώς δεν ήθελε να δουλέψει με τεχνητά εφέ: «Έδωσε σκληρή μάχη για να καταφέρει να χρησιμοποιήσει πραγματικές τοποθεσίες. Έβλεπα τα πλάνα και καταλάβαινα ότι αυτό είναι κατευθείαν τραβηγμένο από την κάμερα. Δεν υπήρχε ίχνος εφέ, μόνο ένα πανέμορφο ηλιοβασίλεμα, τέλεια κύματα και ομίχλη πίσω από έναν τεράστιο βράχο. Πραγματικά εντυπωσιακό.»

ETERNALS (2021) Teaser Trailer #1 [HD] Chloé Zhao Marvel Movie
Κλείσιμο


Από τη μεριά της και η Κλόε Ζάο δήλωσε πολύ ευχαριστημένη για την συνεργασία τους, καθώς τής δόθηκε η ευκαιρία να ακολουθήσει το δικό της σκηνοθετικό στυλ και όχι να γυρίσει μία ταινία μέσα σε μπλε και πράσινα στούντιο, όπως ανέφερε στο Variety.

Επιπλέον, δήλωσε ότι ήταν πολύ σημαντικό για εκείνη το γεγονός ότι η εταιρεία σεβάστηκε την επιθυμία της να μήν κυριαρχεί «πολυκοσμία» στο πλατό των γυρισμάτων, όπως συμβαίνει σε κάθε παραγωγή της Marvel.

chloe_zao


«Συγχαρητήρια στους ανθρώπους της Marvel. Κατάλαβαν εξ αρχής τον τρόπο, με τον οποίο ήθελα να δουλέψω. Δε θα μπορούσα να έχω γύρω μου εκατοντάδες ανθρώπους, οι οποίοι θα περίμεναν να τούς πω να κάνουν κάτι. Οπότε, προσαρμόστηκαν στον δικό μου τρόπο. Περιτριγυρίζομαι από 25 άτομα», είπε στη δήλωση της η Κλόε Ζάο.




Ειδήσεις σήμερα: 

Μεξικό: 15 νεκροί - Κατέρρευσε γέφυρα του Μετρό πάνω σε δρόμο – Δείτε βίντεο

«Πόλεμος» στα νοσοκομεία: 1.248 ασθενείς με covid σε Μονάδες - Μικρή μείωση στους διασωληνωμένους

Επιστρεπτέα 7: Πού και ποιους «χτυπούν» για έλεγχο ΑΑΔΕ και ΣΔΟΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης