Γιώργος Χρανιώτης: Θετικός στον κορωνοϊό μετά τη σύζυγο και τον γιο τους

Γιώργος Χρανιώτης: Θετικός στον κορωνοϊό μετά τη σύζυγο και τον γιο τους

Ο ηθοποιός σε ανάρτησή του περιγράφει τα συμπτώματα που έχουν

Xraniotis_Avaskantira
Πριν λίγες ημέρες η σύζυγος του Γιώργου Χρανιώτη είχε δημοσιοποιήσει πως εκείνη και ο γιος της είναι θετικοί στον κορωνοϊό. Σήμερα, με ανάρτησή του στα social media, ο ηθοποιός γνωστοποίησε πως και εκείνος τελικά κόλλησε τον ιό, ενώ περιέγραψε τα συμπτώματα που έχουν.

«Τα καταφέραμε. Κολλήσαμε και μείς. Και οι τρεις. Δεν είναι ωραίο, δεν είναι και τραγικό, τουλάχιστον στην περίπτωση μας. Κεφάλι βαρύτερο κι από πεπόνι, γεύση αλλοπρόσαλλη, όσφρηση μέτρια, κόκαλα τρεμάμενα και λίγο γκουχου-γκουχου, συνθέτουν ένα παζλ, πολύ επίκαιρο και ελαφρώς ανυπόφορο. Με τον μικρό να τριγυρνά και να μην σ’ αφήνει να κοιμηθείς ενώ το μάτι κλείνει επικίνδυνα, με το σπίτι να μικραίνει ολοένα και περισσότερο (αφού δεν έχεις που αλλού να πας) η κατάσταση είναι με λίγα λόγια ιδιαίτερη.

Όμως υπάρχει πάντα και η άλλη πλευρά. Εγώ καλώς ή κακώς δεν πιστεύω στην τύχη και πάντα προσπαθώ να βρω τους λόγους που περνάω μαζί με την οικογένεια μου αυτό το μικρό μαρτύριο. Και οι λόγοι πλέον συγκεκριμενοποιήθηκαν για τα καλά. Ακούστε λίγο. Τους ανθρώπους δεν τους γνωρίζουμε σε βάθος, παρά μόνο αν μας δοθεί χρόνος ή η κατάλληλη ευκαιρία. Όταν λοιπόν βρεθήκαμε θετικοί και το γνωστοποιήσαμε σε φίλους, οι φίλοι αυτοί μας έδωσαν τηλέφωνα γιατρών, λοιμοξιολόγων, θεραπευτών, μας έδωσαν τον χρόνο τους, μας έδωσαν με λίγα λόγια τον εαυτό τους. Και αυτό είναι υπέροχο. Και τους ευχαριστώ πραγματικά. Και πιστέψτε με δεν είναι δεδομένο.

Το άλλο κομμάτι που θέλω να σταθώ ,είναι η δουλειά μου. Πριν από περίπου δυο εβδομάδες μπήκα στη σειρά @hlios.ant1tv ,με απίστευτη όρεξη και κέφι για να υποδυθώ έναν αστυνόμο αμφιβόλου ηθικής .Και ξαφνικά ,θετικός στον COVID 19. Η αρχική μου ανησυχία, ότι θα τελειώσουν τα γυρίσματα μου ,προτού καλά καλά αρχίσουν, μετατράπηκε σε σε συγκινητική ησυχία που φρόντισαν να μου την μεταδώσουν όλοι οι συντελεστές.

Η Μαρία Γεωργιάδου που γράφει το σενάριο ,εξάντλησε την εφευρετικότητα της ,προκειμένου να συνεχίσω να ‘μαι στην σειρά (θα δείτε το πώς στα προσεχή επεισόδια),ο Σταύρος ο Καπελούζος (ο παραγωγός μας) που μου στάθηκε σαν αδελφός, ο @yorgoskaramihos (αυτός είναι χρόνια αδελφός )»σκίστηκε» για να βρούμε λύση η @manoliviki (σκηνοθέτης μας) με αλλεπάλληλα τηλέφωνα και ουσιαστικό ενδιαφέρον, η @papamerikaterina προκειμένου να μιλήσω με γιατρούς, ο Θανάσης ο Δαλμάτσος που ναι πάντα παρών, πάντα ευδιάθετος και πάντα μάγκας και αλλά παιδιά που λίγο-πολύ συμμερίστηκαν αυτό που μου συνέβη. Σας ευχαριστώ όλους σας. Σας ευχαριστώ που με κάνετε να αισθάνομαι τόσο μοναδικός» έγραψε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Δείτε την ανάρτησή του:




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης