Survivor: Οι αντιδράσεις για την αποχώρηση Κοψιδά και η... μάχη του κύβου

Survivor: Οι αντιδράσεις για την αποχώρηση Κοψιδά και η... μάχη του κύβου

Το σερί που «χτίζουν» οι μπλε, ο τραυματισμός του Σάκη και το κουίζ των ερωτήσεων-Δείτε βίντεο

survivor
Η αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά από το Survivor 4 και η παραμονή των άλλων δυο υποψήφιων, του Τριαντάφυλλου και της Μαριάνθης Κάσδαγλη, ήταν το βασικό θέμα συζήτησης και στις δυο παραλίες του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Τριαντάφυλλος που για τρίτη φορά βγαίνει στον… τάκο και συνεχίζει ακάθεκτος στον Άγιο Δομίνικο έκρινε αυστηρά τον πρώην πλέον αρχηγό των κόκκινων για τα όσα είπε για τον κόσμο μόλις του ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός οτι θα μπει στη βάρκα της επιστροφής.



Ο «Ντάφυ» μπορεί να παρέμεινε στο Survivor όμως η ομάδα του συνεχίζει και τον έχει απομονωμένο. Γιώργος Ασημακόπουλος, Καρολίνα Καλύβα και Γιώργος Κόρομι δεν τον υπολογίζουν, με τον τραγουδιστή να μην καταλαβαίνει τον λόγο.


Κλείσιμο


Για τον Γιώργο Κοψιδα μίλησε και ο Αλέξης Παππάς. Ο ηθοποιός έδειξε να μην συμφωνεί με όσα είπε ο συνάδελφός του και αντίπαλος του στο Survivor τόσο για τον κόσμο, όσο και για αυτούς που έμειναν. Ο Τζέιμς Καφετζής δεν περίμενε να φύγει ο ηγέτης των κόκκινων, όπως τον έχει αποκαλέσει, όμως όπως είπε καταλαβαίνει την αντίδραση που έβγαλε.




Στον αποψινό στίβο μάχης με έπαθλο το φαγητό δυο παίκτες κάθε ομάδας έπρεπε να συνεργαστούν και να σπρώξουν έναν τεράστιο μεταλλικό κύβο ανάμεσα σε εμπόδια πριν φτάσουν στους στόχους. Κόκκινοι και μπλε έδωσαν σκληρή μάχη από την αρχή σε έναν ισορροπημένο αγώνα που ο νικητής θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Αν και οι μπλε έφτασαν πρώτοι στις 9 νίκες, οι κόκκινοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν.




Στον τελικό οι Κόρο, Ηλίας, Καρολίνα και Νικολέτα θα τα έβαζαν με Σάκη, Νίκο, Μαριαλένα και Άννα Μαρία. Οι κόκκινοι αν και έφτασαν πρώτοι στους στόχους δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν με τους μπλε να κάνουν το 10-9 και να αφήνουν για 2η εβδομάδα νηστικούς τους κόκκινους.




Η νίκη δεν φέρνει πάντα ηρεμία στην ομάδα που την κατακτάει. Ο Αλέξης Παππάς και η Ελευθερία Ελευθερίου συνεχίζουν να τα έχουν με τον Τζειμς Καφετζή και δημιουργούν ίντριγκα με τον Σάκη Κατσούλη που δείχνει δυνατός. Σε αυτό το παιχνίδι έχει μπει και η Μαριλένα Ρουμελιώτη. Απο την άλλη ο Τζειμς παραδέχθηκε ότι σήμερα δεν έκανε καλό παιχνίδι, όμως το σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα και θεωρεί πως ίσως αυτό είναι μια ευκαιρία να ενωθεί η ομάδα.




Η ατυχία όπως φάνηκε χτύπησε την μπλε ομάδα και έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες της, καθώς ο Σάκης Κατσούλης τραυματίστηκε στο πόδι και η συμμετοχή του στον αυριανό αγώνα για την πρώτη ασυλία κρίνεται αμφίβολη.




Μετά από δυο σερί ήττες στο κουΐζ των ερωτήσεων οι μπλε επέστρεψαν στις νίκες και έφαγαν και γλυκό.





Ειδήσεις σήμερα 

Ανοίγουν αύριο κομμωτήρια, πάρκα και αρχαιολογικοί χώροι - Πώς θα μετακινούνται οι πολίτες 

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών «αδειάζει» τον Εξαδάκτυλο για την επιστράτευση 

Ο γολγοθάς του Έλληνα αστυνομικού που έπεσε θύμα τρομοκρατικής επίθεσης στη Σαουδική Αραβία 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης