Είναι από τα λάθη που δεν... συγχωρούνται. Το χθεσινό βράδυ στοMasterChef ήταν γεμάτο από αγωνία και ανατροπές. Στην ομαδική δοκιμασία που πραγματοποιήθηκε οι μάγειρες που έκαναν τα πιο αδύναμα πιάτα, βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση.
Η Ηρώ Περουλάκη, η Λία Μακροστέργιου και ο Κωνσταντίνος Χασιώτης μονομάχησαν για την παραμονή τους στον μαγειρικό διαγωνισμό. Για την δοκιμασία αποχώρησης θα έπρεπε να φτιάξουν ένα πιάτο αντιγραφής από τον καλεσμένο chef Μιχάλη Ντουνέτα, που είναι λάτρης των ελληνικών προϊόντων. Οι τρεις υποψήφιοι τα βρήκαν δύσκολα με το καλαμάρι ενώ δεν έλειψαν και τα ατυχήματα στους πάγκους, όπως και μεγάλα λάθη μέσα στα πιάτα.
Το γεγονός ότι η Ηρώ Περουλάκη πήγε να βάλει στο πιάτο της υλικό που έπεσε στον πάγκο και να δώσει στους κριτές να δοκιμάσουν, την έθεσε εκτός διαγωνισμού.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.