Ανατροπή στο MasterChef: Το «πλεονέκτημα» της Μαρίνας έφερε... κόντρες και γκρίνια!

Ανατροπή στο MasterChef: Το «πλεονέκτημα» της Μαρίνας έφερε... κόντρες και γκρίνια!

Η πρόκληση της Ηρώς στη Μαρίνα και η δυσαρέσκεια της.. Μαργαρίτας 

master123
Άναψαν τα αιμάτα στο ριάλιτι μαγειρικής μετά τα πλεονεκτήματα που δόθηκαν στη Μαρίνα από την κόκκινη ομάδα, μιας και ήταν η νικήτρια στο τεστ δημιουργικότητας.

Η ίδια, σύμφωνα με τους κριτές, μπορούσε είτε να επιλέξει αρχηγό για τις δύο ομάδες, είτε να γνωρίζει ποιοι θα μαγειρέψουν από την Μπλε ομάδα και να βάλει τους αντίστοιχους παίκτες αντίπαλους από την Κόκκινη, είτε να «κλέψει» έναν παίκτη από την Μπλε ομάδα και να τον μεταφέρει στην Κόκκινη είτε να στείλει δύο παίκτες στην Μπλε και να πάρει δύο από την δική τους στην Κόκκινη.

MasterChef 5 | Πολλά τα πλεονεκτήματα για την Μαρίνα


Από αυτά μόνο δύο θα μπορούσε να επιλέξει η Μαρίνα που είχε μείνει άφωνη με όσα ανακοινώνονταν. Τελικά διάλεξε την τρίτη και τέταρτη επιλογή οπότε «έκλεψε» την Μαργαρίτα από την Μπλε ομάδα και έστειλε την Ανούς και την Μαρία στην Μπλε ομάδα, παίρνοντας από τους ίδιους τον Αλέξανδρο Σ. και την Κωνσταντίνα.

MasterChef 5 | Δείτε πως διαμόρφωσε η Μαρίνα τις δυο ομάδες
Κλείσιμο


Η Μαργαρίτα όμως είπε ότι προτιμούσε να είναι με τους Μπλε, καθώς είναι πιο δεμένη με εκείνα τα παιδιά, αλλά ευχαρίστησε τη Μαρίνα για τα καλά της λόγια.

MasterChef 5 | Τι είπε η Μαργαρίτα για την "μεταγραφή" της στη κόκκινη ομάδα


Στην κάμερα του διαγωνισμού όμως, η Μαργαρίτα τόνισε πως μάλλον η Μαρίνα τη διάλεξε και επειδή είναι καλή παίκτρια αλλά και επειδή, αν χάσουν, θα είναι εύκολος στόχος για να ψηφιστεί και να φύγει από το MasterChef 5.

Η πρόκληση της Ηρώς στη Μαρίνα

Την ίδια ώρα, μια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην Ηρώ και τη Μαρίνα, αφού παλιότερα η Μαρίνα είχε δηλώσει ότι θέλει να αντιμετωπίσει την Ηρώ ως αντίπαλη αρχηγό σε κάποια δοκιμασία του MasterChef 5.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι αρχηγός στην μπλε ομάδα μόνο για να προκαλέσω τη Μαρίνα να βγει μπροστά, να είναι εκείνη αρχηγός στην κόκκινη ομάδα, να έρθουμε αντιμέτωπες, γιατί έχω ακούσει πολλά σεφ…», είπε η Ηρώ απευθυνόμενη στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Τα πράγματα θέλησε να ξεκαθαρίσει ο Παύλος λέγοντας τι πραγματικά έχει συμβεί, αφού η Μαρίνα είχε δηλώσει ότι θα ήθελε για αντίπαλο αρχηγό την Ηρώ, ως κομπλιμέντο, αφού τη θεωρεί δυνατή μαγειρικά.

MasterChef 5 | Η πρόκληση της Ηρούς στην Μαρίνα


Στη συνέχεια, αρχηγός της μπλε ομάδας αναδείχθηκε η Ηρώ και της κόκκινης ομάδας η Μαρίνα. Η απόφαση των «μπλε» δυσαρέστησε την Ηρώ που ήθελε να παλέψει μαγειρική με τη Μαρίνα. «Θες να πεις κάτι Ηρώ; Τι να πω στην ομάδα μου, διαλέξτε εμένα για να με αντιμετωπίσει η Ηρώ;», τη ρώτησε η Μαρίνα με την παίκτρια από την Κρήτη να απαντάει: «Θα τα πούμε στο σπίτι».

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Ηρώ. Όταν θέλει να μου πει κάτι ας έρθει να με πιάσει. Έλα να μου πιάσεις και να μου πεις, άκουσα αυτό, ισχύει; και θα σου πω την αλήθεια!», δήλωσε στην κάμερα η Μαρίνα.

Οι δύο μαγείρισσες έδωσαν ραντεβού για μια μελλοντική μαγειρικη... μονομαχία!

Ειδήσεις σήμερα: 

ΟΑΕΔ: Αυτόματη ανανέωση των δελτίων ανεργίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας λόγω του σεισμού

«Τρέμει» η Θεσσαλία: Οκτώ ισχυροί μετασεισμοί μετά τα 6 Ρίχτερ

Τσαβούσογλου σε Δένδια για τον σεισμό στην Ελασσόνα: «Η Τουρκία είναι έτοιμη να βοηθήσει»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης